Aumm Zomerweek “Jezelf durven zijn” – Omkar en Divyam, 21-27 juli, Friesland

Aumm zomerweek

Het oude achter je laten en herboren worden met een krachtig JA!

 

In deze zomerweek ga je op zoek naar overtuigingen, opgedaan in je kindertijd, die je ervan weerhouden je leven te leven zoals je eigenlijk zou willen, om gewoon jezelf te zijn.

Het hoogtepunt van deze week is de warm water rebirthing. We werken er naar toe, door contact te maken met het natuurlijke en het gekwetste kind. Hoe zit je vast in de doorlopende cirkel van het onechte zelf, strategieën en compensaties, boosheid, angst, dwangmatige gewoontes en schaamte?

In de  warm water sessie kun je je weer verbinden met dit natuurlijke kind en met de kwaliteiten die je meebracht in dit leven die niet geaccepteerd of in ieder geval niet gesteund werden

Er wordt gewerkt  met diverse elementen uit de Primal Rebirth® therapie:  lichaamswerk, adem, meditatie, traumahelings-technieken en incidenteel met  familieopstellingen en co-dependency. Omkar en Divyam zijn de auteurs van “Je eigen-wijze weg”, “ De weg uit trauma kun je leren” en ‘Ik zie je – Relatie in beweging’.

De Aumm Zomerweek “jezelf durven zijn”

Omkar en Divyam,

21 t/m 27 juli, in de Bron, Friesland.

Info:  www.aumm.nl. Tel. 0595 423023.

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix