Klankkleur zomerprogramma – De Weg van je stem – o.l.v. Erik karsemeijer

Erik Karsemeijer

Klankkleur, Studio voor Klankmassage en Vrije Muziek: 

Zomer – Programma “De weg van je stem” o.l.v. Erik Karsemeijer

 

Omgeven door natuur en stilte zullen we deze drie dagen op vele manieren de wegen van onze stem, adem en de klanken van boventonen verkennen. ’s Morgens wordt begonnen we met een dagelijkse adem- en klankmeditatie. Daarna doen we oefeningen om vertrouwd te raken met ons lichaam en haar innerlijke resonantie.

 

Via boventoonzang en stemimprovisaties leer je de mogelijkheden en klankkleuren van je eigen ‘instru­ment’ bewust te worden en te ontplooien. De boventonen nodigen ons hierbij uit op een nieuwe manier naar onszelf en anderen te luisteren.

 

’s Avonds bestaat het programma uit mantra-zingen, Zen-spelen, zingen met de tanpura of shrutibox, en het luisteren naar gong en kla­nkschalen. Voor deze zomer-workshop is geen ge­schoolde stem nodig. Het genieten van het gezamenlijk klank maken staat tijdens deze dagen centraal.

 

ONTSPANNING

De middagen in deze zomerworkshop zijn vrij om van de prachtige omgeving te genieten. Je kunt lekker

gaan wandelen in de bossen of zwemmen in één van de mooie vennen, direct in de buurt. In het dorp kunnen  fietsen gehuurd worden en in de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om uitstapjes te maken.

De gezamenlijke maaltijden zijn vegetarisch en door onszelf met zorg en aan­dacht bereid, waar mogelijk met B.D. producten of uit eigen tuin.

 

 

DATUM EN TIJDEN:

 14 / 15 / 16 Juli  2017

Lestijden:  9.00-12.30  en  20.00-22.00

info@klankkleur.nl   www.klankkleur.nl

 

Erik Karsemeijer

Erik Karsemeijer

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix