Zang-stilteweek in Frankrijk – 9-15 juli – Ontdek stem en bewustwording

Zangstilteweek in Frankrijk

9 – 15 juli ZANGWEEK IN FRANKRIJK. Ontdek stem en bewustwording in een kleine groep. Vol aandacht zingen met je hele lichaam vanuit klank, stilte, beweging. Verander je kijk op je stem en maak jezelf vrij(er). Laat je stem klinken ‘AS IT IS IN HEAVEN’ en verbind je met jezelf en je medezangers. Wereldmuziek, mantra’s uit oost en west, canons: zanger/stemcoach Aimée Doudart de la Grée neemt je zachtjes mee naar zingen in het hier en nu. In een speelse en lichtvoetige benadering vanuit de visie dat er geen ‘goed’ of ‘fout’ zingen is. Jij zingt! Dat is alles. Al zingend en luisterend ga je met je medezangers steeds dieper de klank én het lied binnen, op weg naar een ‘Moment Musical Méditatif’ in de abdijkerk van Tournus. Voor iedereen die wil zingen én zomers genieten! Ook voor (koor)zangers die hun stem op een andere wijze willen ervaren. In een kleine groep (max. 14) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Vanaf € 290 all-in. Kijk op www.laripeblanche.nl. Uitgebreide folder: aimeezing@xs4all of ga naar www.bewusttwente.nl/heeldestem.

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix