Reis naar de Tempels van de Egyptische Mysteriescholen 6-17 nov. 2017

Egyptische Mysteriescholen

12- daagse reis naar de Tempels van de Egyptische Mysteriescholen, van 6 t/m 17 november 2017

 

Egypte, magisch land met zijn vele tempels, de levende bronnen van wijsheid!

Elke plek, elke tempel zal resoneren met jouw stukken die op dat moment gezien mogen/moeten worden en dit is voor iedereen weer anders. Dus follow your heart op elke plek waar je bent in de tempels van Philae, Elephantine, Kom Ombo, Uadi Es Sebua, Abu Simbel, Edfu, Luxor, Dendera & Abydos.

De sfeer van de schaars verlichte tempels van de Egyptische Mysteriescholen neemt je mee naar de oude tijd toen de priesters en priesteressen hier met olielampjes rondliepen. Onder je voetzolen voel je de uitgesleten drempels en traptreden van vele duizenden jaren oud. De hiërogliefen, in schitterende kleuren en stijlen, herbergen vele lagen van (verborgen) kennis en spiritualiteit.

 

Een spirituele reis zoals bij of in elke tempel van de Egyptische Mysteriescholen een afstemmingsmeditatie, inwijdingen (voor wie wil) en een waterceremonie aan de oevers van de heilige rivier de Nijl maar ook het genieten van het Egyptische leven krijgt aandacht: heerlijk vers (eco) eten,  op een terrasje zitten in een straatje van Abu Simble met een kopje Nubian Coffee. Het is een reis die bij terugkomst nog weken na resoneert!

De reisbegeleiding is NL en Egyptisch, we rijden met een privé busje naar onze bestemmingen.

 

Uitwisseling: €1.444,- excl. vliegticket. Meer info: www.yoena.nl/egyptereis.

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix