Bijzondere zeiltocht over het wad: Varen en jezelf ervaren – 6-11 augustus

Bijzondere zeiltocht over het wad

Heerlijk uitwaaien op het wad, samen zeilen, droogvallen, jezelf en anderen ontmoeten: Ga mee op deze prachtige en bijzondere zeiltocht: een spirituele zeilvakantie vol ontspanning, meditatie, nieuwe ontmoetingen en meer.

 

Ontdek je eigen stroom …
Wad! Veel ruimte en leven, eb en vloed, windkracht, energie, verbinding, stilte ….. samen en op jezelf ontdekken, beleven, spelen, meebewegen….
Op deze bijzondere zeiltocht nodigen we je uit om je eigen flow te ontdekken. Zet je prikklok uit en maak ruimte, voor wat er op dat moment in je leeft. Volg je beweging van binnen uit en laat je door ons programma meenemen, om nieuwe ervaringen op te doen.

 

Zeilen en programma

Arjen en Pankaja begeleiden de groep met behulp van meditaties, adem- en lichaamsoefeningen, dans en geleide fantasie, en eventueel familieopstellingen. We doen dit tijdens deze bijzondere zeiltocht zowel aan boord als in de natuur of op het wad. Het varen van het schip doen we met z’n allen, je hebt geen zeilervaring nodig. Onze kok Hilbert zorgt in deze week voor heerlijke maaltijden.
Praktische informatie over deze bijzondere zeiltocht:

6 t/m 11 augustus 2017 vanuit Makkum

610,00 EU all in

Arjen Valk en Pankaja Bockholt www.debloeiendelotus.nl , info@debloeiendelotus.nl

tel. 0595-413350 of 0610-560 790

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix