OpenUP Festival, hartverwarmend festival, 26 t/m 30 juli bij Kasteel de Berckt in Baarlo.

OpenUP Festival 2017

Waar ga jij voor staan, in een wereld die volop in beweging is?

OpenUP organiseert hartverwarmend festival

 

Van 26 t/m 30 juli vormt het Limburgse Baarlo het decor van het OpenUP festival. OpenUP staat symbool voor een nieuwe wereld, waarin we met elkaar verbonden zijn en onze talenten tot bloei laten komen. Met tientallen inspirerende workshops en magische live optredens valt er voor iedereen wat te beleven. Kunst, muziek en spiritualiteit komen daarbij samen.

 

Het thema van 2017 is Standing UP! We leven in een wereld die volop in beweging is en verhardt. Dat vraagt om daadkrachtige mensen die leven en werken vanuit hun hart, om gezamenlijk een verschil te maken. Tijdens het OpenUP festival leven deze zomer deelnemers 5 dagen als ‘community’ en krijgen zij ruimte om hun waardevolle talenten te delen en hun unieke plek in de wereld te ontdekken. Het begint allemaal met bewustwording; hoe jij je voelt en wat jij doet heeft invloed op je omgeving. Dat ontlokt de vraag: ‘Waar ga jij voor staan?’

OpenUp Festival

Hartverwarmend OpenUp Festival

 

Bestuurslid Marian van Noort: “Het is heel bijzonder om te merken wat er in 5 dagen ontstaat. Het festival helpt je om je hart te openen en maskers te laten vallen, waardoor je meer de verbinding aan kunt gaan met anderen. Samen kunnen we zo een verschil maken in deze verhardende wereld.”
Workshops

Op het programma staan tientallen workshops waarin deelnemers verborgen kanten van zichzelf kunt ondekken of simpelweg komen genieten. Ontspan tijdens yoga-sessies, leer je hart openen in de intieme Tantric Dance, ontdek de remmingen in jezelf in de workshop Energy Balance of ervaar hoe het is om kunst te maken vanuit je gevoel bij  ‘Express yourself in art’. Op een luchtige manier laten alle workshops je niet alleen meer leren over jezelf, maar geven ze je ook een flinke energieboost.

 

Muziek
Naast inspirerende workshops is er op het OpenUP festival een scala aan geweldige muzikanten die zich inzetten om samen met de festivalbezoekers zachtjes weg te dromen of helemaal los te gaan. Een van hen is DJ Kareem Raihani, een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Zijn unieke mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Een muzikaal talent in een andere categorie is Avi Adir, die de hele wereld over reist om zijn diepe meditatieve muziek te delen. Met behulp van zijn stem en een verscheidenheid aan instrumenten zorgt hij voor magische klanken die harten openen. Daarnaast betreden onder meer DJ Isis, jazzmuzikant Praful en singer-songwriters Carrie Tree en Jasper Merle het OpenUP podium.

 

Note: omdat we houden van natural high is het festival drank- en drugsvrij.

 

OpenUP Festival, 26 t/m 30 juli bij Kasteel de Berckt in Baarlo.

Tickets: http://ticket.openupfestival.nl

Video: https://vimeo.com/215118121

Website: www.openupfestival.nl
Facebookpagina:
www.facebook.com/openupfestival

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix