Adverteren op kd.nl

“Graag wil ik nog laten weten dat mijn ervaring is dat het niet-adverteren in de Koorddanser tot minder klanten leidt, en dus inkomstenderving is. De Koorddanser wordt goed gelezen en wij hebben altijd veel respons op onze advertenties.”
Eveline Bekkering, Instituut KlankKleur, www.klankkleur.nl

“Heb veel reacties gehad op de advertenties in de Koorddanser, waarvoor veel dank…”
Willem Overvliet, Stichting Feniks, www.rebirthingtherapie.nl

“De sjamanistische dag was een groot succes. Bijna 200 bezoekers met dank aan de Koorddanser.”
Erik Soors, Centrum Aquamarijn, www.centrum-aquamarijn.nl

“In verschillende bladen heb ik de afgelopen jaren geadverteerd maar kreeg daar geen reacties op. Nu dus wel dus, ik ben erg tevreden over de Komt rubriek.”
Yvon Taken, Hathor Reizen, www.hathorreizen.nl

 

Bekijk voor de actuele prijzen, maten, deadlines en voor een compleet overzicht van de banner- (en advertentie)mogelijkheden in Koorddanser en op kd.nl het handige PDF-document (klik op de volgende veilige link):

 Alle banner- en advertentiemogelijkheden Koorddanser 2016 (met voorbeelden).

Om combinatiepakketten samen te stellen met advertenties in Koorddanser magazine én op de website, stuur je een e-mail naar info-at-kd.nl met daarin je voorkeuren en eventuele vragen. Een volledig overzicht van alle prijzen, maten, deadlines en mogelijkheden vind je ook in de download achter de link hierboven.

Waarom zou je een banner overwegen? Op die vraag gaf het crossmediaal ROI-onderzoek van De Nederlandse Dagbladpers Nieuwsmedia en GfK onlangs antwoord op. Onderzocht werden 10 reclamecampagnes en het gebruik van verschillende media. Klik hier voor een kort verslag.

Alle banners nog eens op een rij:

Image button (125 x 125 pixels)
Full banner (468 x 60 pixels)
Leaderboard (728 x 90 pixels)
Medium rectangle (300 x 200pixels)
Komt advertorial (tekstaanjager homepage en volledige pagina met foto)

Powered by Ambrix