Transformeren: preach what you teach…

‘Stenen tijdperk!’.
‘Kan écht niet meer, Ewald!’
‘Doe er wat aan!’
Ik moest het te vaak horen.

Nee, ik ben niet van de social-mediageneratie en internet is voor mij iets voor als ik wat wil opzoeken. Maar panta rhei, alles verandert. Dus Koorddanser ook.
Dankzij de nieuwe Koorddanser-redacteur en webmaster Annnelies van der Ouw samen met Martijn Bakker en Kris Bisterbosch van bureau Ambrix, ben ik nu wel heel erg in mijn nopjes met deze nieuwe site.
Want onze gidsende missie (‘Koorddanser is een betrokken en inspirerende gids voor wie het eigen bewustzijn wil ontwikkelen’) gaat over transformeren. Preach what you teach…
En dat gaat nu de wereld in, onbeperkt.
Je vindt hier nu veel artikelen uit vorige edities, je kunt bestellen en uiteraard je eigen diensten, evenementen, etc. communiceren.
En belangrijk: je kunt direct reageren. Wie weet dat ik naar aanleiding daarvan contact met je opneem. Voor je er erg in hebt sta je op de cover van de volgende editie.
Even praktisch: een bannertje is er al vanaf € 2,20 per duizend ‘views’, advertentievertoningen dus. Voorlopig ben je voor een paar tientjes dus zichtbaar.
En je kunt het huidige nummer van Koorddanser ook digitaal kopen. Paar klikken en voilà, op je pc of foon!
Maar kijk eens rond, verbaas je, verwonder je, laat je inspireren. Laat je reactie achter. En laat me weten wat je van onze nieuwe website vindt.

Veel surfplezier!


Ewald Wagenaar

 

Print deze pagina

Over de auteur

Ewald Wagenaar is uitgever en eind- en hoofdredacteur van Koorddanser, het maandelijkse agendamagazine voor bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit. Naast zijn jarenlange ervaring in het maken van bladen is hij tevens adviseur, trainer, docent, marketeer, tekstschrijver, communicatiespecialist en coach.

8 Reacties

 1. Ed Nissink says:

  Beste Dansers,

  Een prachtige nieuwe site hebben jullie neergezet zeg. Smullen van al die informatie: mijn complimenten!

  Hartelijke groet,
  Ed Nissink.

 2. Elidir says:

  Beste KD – aan abonnement is me helaas te duur, maar deze site maakt heel erg veel goed. Mooi hoor. gr Elidir

 3. Ewald, ik vind ‘m top. En zeg nou zelf, zo eng is internet toch niet? Volgens mij maak je lezers blij hiermee. Mij wel in elk geval.

 4. Zie ik daar zowaar een Trotse Pauw? 😉
  Helemaal terecht, het is prachtig, kleurrijk, in beweging en er valt veel te kijken/lezen.

 5. Is mooie site geworden. En werkt dus snel. Complimenten en fijn dat ik soms mocht meedenken

 6. Nina Elshof says:

  Lieve Ewald, de transformatie is prachtig. En ja, het werd wel tijd :-)) maar nu weer helemaal op to date. Op naar de vijfde dimensie!

 7. Ewald Wagenaar says:

  Geweldig al die reacties! Het heeft me eerlijk gezegd verbaasd zoveel effect de site heeft: het aantal bezoekers verveelvoudigt, de adverteerders die met hun Komt-berichten en banners meedoen…
  Een flinke plons in de vijver van ‘bewustzijnsontwikkeling’ denk ik, en daar doen we het om.
  Dank, dank

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix