Een levenlang GRATIS Koorddanser thuis?

Koorddanser viert een feestje want onze website is geheel vernieuwd!

Wij blij, jij blij: laat gratis Koorddansers bezorgen bij familie, vrienden en kennissen op hun huisadres. Geef ze een cadeau dat écht inspireert en verder helpt bij persoonlijke groei.

En dat regel je heel eenvoudig:

1. Bestel een Koorddanser proefnummer en vul de naam en adresgegevens in van degene die je een proefnummer (verplicht tot niks, geen tricks!) cadeau wilt doen. Bij ‘Actiecode’ vul je vervolgens zonder spaties je eigen postcode en huisnummer (+ toevoeging) in, bijvoorbeeld 1234AA21a.

2. Neemt de ontvanger van het proefnummer daarna zelf via kd.nl/abonnement/abonneren onder vermelding van jouw actiecode een jaarabonnement op Koorddanser, dan krijgen jullie allebei drie edities gratis.

Geef je dus vier personen een proefnummer cadeau en nemen ze alle vier een jaarabonnement, dan heb je voor jezelf alvast één jaarabonnement Koorddanser-edities bij elkaar gespaard. En het leuke is dat de nieuwe abonnees zelf ook verder kunnen sparen voor een gratis jaarabonnement. Zo kunnen we nóg meer mensen inspireren!

Begin dus meteen met uitdelen. Wij zorgen er dan voor dat ieder proefnummer (de eerstvolgende Koorddanser) met een begeleidend briefje in de juiste brievenbus terecht komt.

 

Onze voorwaarden
Deze cadeauactie is geldig voor betalende abonnees van Koorddanser en loopt tot en met februari 2012. Ontvangers van een proefnummer die zich n.a.v. deze actie na februari nog opgeven als abonnee, kunnen geen aanspraak meer maken op gratis edities. Je kunt voor een onbeperkt aantal jaarabonnementen sparen. Een jaarabonnement bestaat uit 11 edities. Vanzelfsprekend gebruiken we je postcode-huisnummercode uitsluitend voor deze actie.

Let op: ben je nog geen betalende abonnee, dan kun je alleen met deze actie meedoen wanneer je eerst een jaarabonnement afsluit en daarna spaart voor gratis edities. Alleen zo kunnen we je postcode-huisnummer-actiecode relateren aan de ontvangers van een proefnummer.

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix