Jan van Delden

In Koorddanser editie 292 van januari 2012 lees je over Jan van Delden (1951), wiens grootste passie is om mensen die zich ervoor openstellen te laten inzien wat ‘suizen’ betekent en hoe je deze staat van stilte, altertheid en heelheid in jezelf weer terugvindt. Daarvoor gebruikt hij verschillende metaforen. Een daarvan is de metafoor van de tuinstoelen. Tijdens zijn lezing in Amsterdam op 18 november 2011 legt hij uit wat hij daarmee bedoelt:

Een fragment uit de lezing van Jan van Delden – 18 november 2011

Print deze pagina

Over de auteur

Annelies van der Ouw is (web)redacteur en webmaster van Koorddanser. Met ruim twaalf jaar ervaring in communicatie en marketing, een grote fascinatie voor bewustzijnsontwikkeling en een passie voor creatie in de breedste zin van het woord vond zij in Koorddanser een ideale combinatie. De invloed van voeding op het menselijk lichaam heeft al een aantal jaar haar grote interesse, en daarover kun je meer lezen in Koorddanser.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix