Voormalige Heksenschool organiseert eerste Heksenmarkt

Thema: Beltane in de middeleeuwen

Molenhoek – Op zaterdag 28 april organiseert de Cirkel van de Godin, de  voormalige Heksenschool, ter ere van haar 10-jarig bestaan haar eerste “Heksenmarkt” . Volgens de organisatoren is de markt een ‘intiem spiritueel evenement’ waar bezoekers zich door middel van workshops, trainingen, lezingen, zang, dans, en rituelen kunnen oriënteren op hekserij, paganisme, spiritualiteit, natuurbeleving en persoonlijke ontwikkeling .

Daarnaast zijn er diverse aanbieders van boeken, edelstenen, mineralen, sieraden en wierook aanwezig. Op het programma staan uiteraard ook Meiboomdansen en het Beltane-ritueel.
De middeleeuwen herleven met de Knights of the Four Quarters. Dit gezelschap geeft demonstraties zwaardvechten en boogschieten. Je kunt er een middeleeuwse maaltijd nuttigen en het kruidenvrouwtje geeft advies over kruidengeneeskunde. Bezoekers kunnen zich laten adviseren door paragnosten en tarotlezers. Aan de kinderen is ook gedacht: naast (veilig) zwaardvechten en boogschieten, luisteren naar een sprookjesverteller, ponyrijden en -knuffelen, kunnen ze deelnemen aan middeleeuwse spellen, geschminkt worden of ravotten in het bos.

Wanneer: Zaterdag 28 april van 12.00 – 24.00 uur
Waar: The Scottish Barn in Molenhoek
Entree: €15,- (incl. 2 consumptiemunten). Kinderen (onder begeleiding van een volwassene) tot 12 jaar gratis entree.
Gratis parkeren. Vanaf NS station Molenhoek is het 10 minuten lopen naar de Heksenmarkt.

Meer informatie: www.heksenmarkt.nl

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

3 Reacties

 1. Elidir says:

  Merry Meet! Wat een leuk idee. Lopen jullie ook tussen de buren door met vee en springen jullie over vuren heen? Het is mij helaas te ver en sinds een maand of twee kan ik nog maar moeilijk lopen, dus voor mij is het echt te ver weg. In alle opzichten. Veel plezier en Blessed Be.

 2. Dennis says:

  Hallo wat een geweldig idee zal er zeker bij zijn met mijn kids
  Kijk er erg naar uit .

 3. Yes! En het is de Molenhoek bij Nijmegen/Groesbeek.
  Heb het in de tomtom van mijn nieuwe Komeet 260 Vliegbezem gezet, heeft een topsnelheid van 270 km per uur, is wat sneller en stabieler dan mijn vorige bezem, de Helleveeg 7.
  Dus binnen het halfuur van deur tot markt. Top! 😉

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix