Unieke veiling van specifieke Babaji-items voor bouw tempel in Loenen

Op kd.nl en in ons magazine kon je mei dit jaar lezen over de in aanbouw zijnde tempel in de Sada Shiva Dham ashram te Loenen (Gld) ter ere van de Indiase heilige Mahavatar Hairakhan Babaji, of kortweg ‘Babaji’ voor zijn volgelingen. Om de bouw van de tempel verder te financieren, is een unieke online veiling ontwikkeld met naast diverse andere bijzondere spullen, treatments, verblijven en coachingsessies specifieke items die in het bezit waren van Babaji zelf.

De bouw van de tempel en bijgebouwen is vrijwel gereed; hier en daar is nog afwerking nodig en de gebouwen en omgeving moeten klaar gemaakt worden voor de naderende winter. In financieel opzicht bleven we met een krappe begroting en leningen van Babaji’s volgelingen redelijk binnen het budget. De aflossing van de particuliere leningen moet echter nog plaatsvinden. Daartoe is een online veiling ontwikkeld met leuke en verscheidene items die ook voor Koorddanser-lezers interessant kunnen zijn.

Behalve de specifieke items van Babaji (kurta’s en lunghi’s) volgt hier een greep uit de items die niet specifiek van Babaji afkomstig zijn. kunstvoorwerpen, boeken, juwelen zijn de tastbare items. Daarnaast is er een ruim aanbod van coachings en counceling sessies, ayurvedische treatments, verblijf in Babaji’s ashram in de USA en een kort verblijf in de omgeving van Dehradun en Haridwar in het noordwesten van India. Bovendien kun je bieden op een Spa verblijf
en treatment in Thailand.

Neem een kijkje bij de veiling en bied mee ter ondersteuning van de Ashram Sada Shiva Dham. Je kunt de veiling vinden op http://www.babaji.nl/auction-home.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix