Soul Healing Miracles avond in Amsterdam, 6 dec.

Vrijdag 6 december om 20.00 uur wordt in het Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam een Soul Healing Miracles avond gehouden.

Deelname op basis van donatie. Ervaar de kracht van zielenheling en -zegening waarmee zielenheling wonderen gecreëerd kunnen worden. Healing met de kracht van de ziel helpen om gezondheid, relaties, financiën en meer te transformeren.

Tijdens deze zielenhelingavond zal Master Francisco zegeningen geven met verschillende spirituele geschenken voor zielenheling, waaronder Divine Soulsong (goddelijke zielenzang), Divine Healing Hands (goddelijke helende handen), Divine Soul Healing Soul Mind Body Transplants (goddelijke zielenheling ziel geest en lichaam transplantaten) en meer. Goddelijke zielenheling wordt ons gegeven om de mensheid te helpen in deze periode van intense reiniging en overgang op Moeder Aarde.

Lees meer op www.lovepeaceharmony.nl.

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix