Willem Glaudemans wint ParaVisie Boek van het jaar 2014 Award

ParaVisie Boek van het jaar 2014 Award

In dit Boek van de Levensmissie ga je ontdekken dat je een levensmissie hebt en krijg je handreikingen om die voor jezelf te bepalen. Je hebt niet voor niets bepaalde talenten meegekregen. Je ziet bepaalde thema’s in je leven steeds terugkeren. Je wordt van bepaalde dingen heel enthousiast. Je wordt steeds instinctief naar bepaalde levensgebieden toegetrokken. Wijst dat ergens op? Een missie wordt altijd in vreugde gedaan, want daar vallen je dienstbaarheid en je geluk samen. Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?

 

In het filmpje zie je de uitreiking van de Award Boek van het jaar 2014 door eindredacteur Niels Brummelman van ParaVisie aan Willem Glaudemans.

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix