Bloesemremedies: de Australian Bush Essences Dog Rose of the Wild voor controle over emoties

Bloesemremedie Dog Rose of the Wild

BLOESEMREMEDIES – De Dog Rose of the Wild van de Australian Bush Essences

 

Je hebt niet altijd onder controle wat er om je heen gebeurt, maar je kunt altijd controleren wat er met jezelf gebeurt.

Wayne Dyer – Everyday Wisdom

 

De bloesemremedie Dog Rose of the Wild Forces kan gebruikt worden wanneer iemand zich in een omgeving bevindt die emotioneel beladen is, wanneer mensen zich in de buurt bijvoorbeeld hysterisch gedragen en er een reële kans is dat je meegesleurd wordt door de beroering en de emotie buiten jezelf.

 

Op een hoger niveau laat de Dog Rose of the Wild Forces je de noodzaak zien om controle over de emoties te verkrijgen, zodat emotionele intensiteit buiten jezelf je natuurlijke energie en evenwicht niet zal verstoren.

Sommige mensen beschrijven het gevoel dat samenhangt met de behoefte aan deze remedie als op het scherp van de snede zijn. Het was alsof ze elk moment konden ontploffen en ofwel hun beheersing verliezen of de controle compleet verliezen en iets gewelddadigs gingen doen naar zichzelf en/of naar andere mensen. Dog Rose of the Wild Forces wordt met succes gebruikt wanneer men het gevoel heeft elk moment de controle te verliezen en wordt om deze reden vaak toegevoegd aan de Emergency (eerste hulp) combinatie.

Het kan ook verlichting geven bij een fysieke pijn, die geen aanwijsbare oorzaak heeft. Vaak is de oorzaak hiervan een verwonding of een wond, die je hebt opgelopen in een vorig leven. In veel gevallen corresponderen de huidige symptomen met de manier waarop je toen gedood werd.

 

De bloesemremedie Dog Rose of the Wild Forces groeit op veel plaatsen in de Australische staat Victoria, ze heeft opvallende paarse bloemen en is een groenblijvende plant die tot twee meter hoog en breed kan worden. De plant behoort tot hetzelfde geslacht als de Dog Rose maar is een andere soort.

De Dog Rose of the Wild Forces remedie is gemaakt van een plant die boven het bruisende witte water van de Mackenzie waterval groeit. Ze is niet alleen gemaakt in de zon, maar de bloemen moesten ook tijdens de maan in de schaal blijven. Net zoals was gebeurd bij het maken van de Red Helmet remedie. Zowel de Red Helmet als de Dog Rose of the Wild Forces richten zich op zeer yange gedragingen en situaties. Door de meer koesterende kwaliteiten van de maan in het maakproces van beide remedies, komt er bij het gebruik van beide remedies een verzachtende kwaliteit naar boven.

 

Naast de bloesemremedie Dog Rose of the Wild Forces is vaak een dichte begroeiing van varens, waar je overheen moet klimmen om dicht genoeg bij de bloem te kunnen komen. Het varenbed is soms zo dik dat je er zelfs bovenop kunt gaan liggen, als een vangnet om de mensen ervan te weerhouden om de plant te beschadigen. Deze remedie geeft geweldige steun en helpt je om dat punt te bereiken waarop je jezelf rustig over kunt geven en gewoon: “kunt laten gaan en het kunt overlaten aan de voorzienigheid.”

 

De belangrijkste emoties waar de bloesemremedie Dog Rose zich op richt is de gewone en doorsnee knagende angst en onrust. Maar zoals je al kunt zien aan de signatuur van de Dog Rose of the Wild Forces – onder andere door de bruisende stortvloed van wild water in de buurt – heeft deze remedie te maken met meer intense, turbulente emoties. Het is voor de angst om de controle te verliezen, wanneer de emoties die je bij jezelf of in de onmiddellijke omgeving voelt zo intens zijn dat er een dreigend gevoel is van totaal verlies van controle.

 

Ik ben nu helemaal kalm en sereen.

Ik heb nu de controle over mijn leven en mijn daden.

Ik handel altijd in het hoogste belang van mijzelf en anderen.

 

Bram Zaalberg, BLOESEM REMEDIES NEDERLAND

info@bloesemremedies.com
www.bloesemremedies.com
www.celzouten.com

Tel: 077-3987826

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix