Open Dag op het Internationaal Theosofisch Centrum – 2 september, Naarden

Internationaal Theosofisch Centrum - Naarden

Een groot aantal onafhankelijke spirituele organisaties organiseren activiteiten op het terrein van het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC) in Naarden. Op zaterdag 2 september 2017 houden wij open dag op het Internationaal Theosofisch Centrum. Dan kunt u kennismaken met diverse organisaties die grotendeels op het ITC werkzaam zijn. Zij zijn actief op het gebied van studie, meditatie, yoga en ceremonieën. Wist u bijvoorbeeld dat er een organisatie is die ceremoniën organiseert speciaal voor kinderen?

 

PROGRAMMA open dag op het Internationaal Theosofisch Centrum

9.30     welkom met koffie

10.00   opening

10.30   informatiemarkt, inschrijven workshops

11.00   1e workshops en gespreksgroepen

12.00   2e workshops en gespreksgroepen

13.00   lunchpauze

14.00   3e workshops en gespreksgroepen

15.00   4e workshops en gespreksgroepen

16.00   sluiting

 

Het ochtend- en middagprogramma op de open dag op het Internationaal Theosofisch Centrum is gelijk en de informatiemarkt is de hele dag geopend.  Dit stelt u in staat om te komen wanneer het u uitkomt en deel te nemen aan meerdere activiteiten. Alleen indien u de – vegetarische – lichte lunch wilt gebruiken wordt u verzocht in te schrijven via activities@itc-naarden.org. Kosten € 7,50.

 

Ieder verblijf op het ITC is bedoeld om innerlijke stilte, vrede en een harmonieus leven te bevorderen. Daarom is roken en het gebruik van drugs op het terrein niet toegestaan, wordt er geen alcohol gedronken en alleen vegetarisch gegeten.

 

Adres: Meentweg 9, 1411 GR Naarden.

Info: www.itc-naarden.org , www.itc-naarden.org , tel. 035 – 694 51 21.

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix