1-jarige beroepsopleiding Feng Shui Professional – Start zaterdag 9 september, Rotterdam

Opleiding Feng Shui Academie

De Feng Shui Academie onderwijst met de opleiding Feng Shui Professional de vaardigheid om met Feng Shui en Nine Star Ki mensen te helpen antwoorden te vinden op vragen over wonen, werken en leven.

 

We werken vanuit de principes van Conceptual Feng Shui zoals vormgegeven door Nina Elshof, directeur en grondlegster van de Academie. Zij ontwikkelde voor de opleiding Feng Shui Professional een eigentijdse benadering van de klassieke Feng Shui voorbij de strikte regels en met ruimte voor de mens en haar spiritualiteit.

 

Het ontwikkelen van kennis en vaardigheid in deze principes helpt om keuzes te maken die gebaseerd zijn op inzicht. Keuzes die passen bij de persoon en haar leven, voorbijgaan aan trends maar deze juist overstijgen. Het resultaat is dat je de uitdagingen van het leven met een groter gemak en dieper bewustzijn tegemoet treedt. Vervolgens kun je als Feng Shui Professional ook anderen helpen hetzelfde te bereiken.

www.fengshuiacademie.com

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix