Sjamanisme en meer met Spirit Company / Jos Kester – Start in september

Sjamanisme - Foto - Cristian Newman - Unsplash.com

Jaartraining New Shamans

Start 21 oktober. Vier zaterdagen en vier weekenden. De weg van de sjamaan is de weg naar je hart. Sjamanistische technieken. Zeer geschikt voor wie sjamanisme wil leren kennen en daarmee jezelf. Als aanvulling op wat je al weet/bent.

 

Mannenvuur

Start 26 september. Tien keer. Een keer per maand. Voor mannen om met elkaar na te gaan waar bij jou je vuur zit. En vuur heeft te maken met hoe jij in het leven staat als man, maar ook met je voorouders, je partner, je kinderen, werk, je vrienden. Met deelrondes en oefeningen uit de sjmanistische traditie.

 

Voeding voor de Ziel

Start 12 september. Maandgroep voor mannen en vrouwen. Het is hetzelfde principe als hierboven. Tien keer. Een keer per maand. Voor allebei de maandgroepen is delen met elkaar een belangrijk onderdeel. Je mag je verhaal vertellen. Spreken vanuit je hart. Luisteren met heel je hart. Dat is heling en voeding voor je vuur.

 

Basiscursus Sjamanisme

4, 11, 25 september, 2 oktober

13, 20 november, 4, 11 december

Vier avonden, met trancereizen, voorouders, klank en medicijnwiel.

 

Kijk voor alle data en meer informatie op www.joskester.com of info@joskester.com.

 

(Foto – Cristian Newman – Unsplash.com)
Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix