Centrum Djoj viert 25-jarig jubileum met benefietfeest – 1 september – Rotterdam

djoj 25 jaar

In september bestaat Centrum Djoj 25 jaar. Dit wordt gevierd met een groots jubileumfeest op 1 september. Het wordt een feest in Djoj-stijl: bezoekers krijgen de mogelijkheid om twee workshops te volgen uit het brede Djoj-aanbod. Denk daarbij aan: Feng Shui, klankhealing, versterk je relatie, 5Ritmes dans en zang.
Directeur Peter Elshof: ‘Bij de start in 1992 wisten we niet of er voldoende animo zou zijn voor een plek op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei in Rotterdam, maar het was een schot in de roos. We zijn nu 25 jaar verder en Djoj is een centrum geworden met het meest brede aanbod aan cursussen, workshops en opleidingen in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik voel blijheid en geluk dat we dit samen in september kunnen vieren.’ Is Centrum Djoj inmiddels volwassen, klaar is het centrum niet. Peter Elshof: ‘We blijven nieuwe wegen inslaan en zoeken voortdurend naar wat jong en oud kan helpen zich te blijven ontwikkelen.’

 

Op 1 september is iedereen vanaf 18.30 uur welkom op het benefietfeest. Inschrijven kan op www.djoj.nl.

De opbrengst van de avond komt ten goede aan de stichting Meedoen in Rotterdam. Meedoen in Rotterdam biedt ondersteuning aan kinderen uit gezinnen die moeten leven van een inkomen rond de bijstandsnorm. Er is vaak geen geld voor een fiets, een computer of het lidmaatschap van een sportvereniging. Dankzij Meedoen in Rotterdam raken deze kinderen niet in een isolement.

Open dagen op 2 en 3 september en presentatie Baarmoederproject

Op 2 en 3 september staan de deuren van Centrum Djoj open tijdens de Open dagen. In tientallen workshops kan gratis kennisgemaakt worden met het programma in het komende seizoen.
Op de Open dagen zal tevens de ‘geboorte’ zijn van het Baarmoederproject: beeldend kunstenaar Katharina van der Leeden exposeert in de ruimtes van Centrum Djoj gedurende twee weken kunstwerken rond dit thema.

 

Data

  • Benefietfeest: Vrijdag 1 september 18.30-0.00 uur, toegang €10,-, tickets bestellen via www.djoj.nl
  • Open dagen: Zaterdag 2 september 12.00-18.00 uur en zondag 3 september 12.00-21.00 uur , toegang gratis, aanmelden via www.djoj.nl

 

Locatie

Centrum Djoj Rotterdam

Antony Duyklaan 5-7

3051 HA Rotterdam

www.djoj.nl

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix