Nieuw: bloesemremedies voor de ziel; Oerziel en Zielsontplooiing

NiNieuw: bloesemremedie Oerziel

Er is een nieuwe serie combinaties van Bloesem Remedies Nederland, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel: Oerziel en Zielsontplooiing. Wat is nu het verschil met deze remedies en de andere bloesemremedies?

 

Een korte uitleg over het verschil tussen geest en ziel is daarom wel van belang. De geest, de adem, is de kracht die het lichaam, de stof tot leven brengt. Het is net zoals je telefoon: wanneer er geen batterij in zit, is het een dood ding waar je niets mee kunt. De batte

rij, de geest, is nodig om de telefoon, het lichaam, tot leven te wekken. De twee samen vormen dan ook een drie-eenheid. Het lichaam dat beschikt over leven. Het lichaam bestaat dan ook uit de componenten lich = lijk en aam = adem die samen de eenheid vormen, het leven.

 

Oude ziel

De ziel daarentegen is de overlevering van de ervaringen die iemand heeft meegemaakt vanuit de vele

Nieuw: bloesemremedie Zielsontplooiing

Nieuw: bloesemremedie Zielsontplooiing

levens en hem/haar gevormd heeft. Daarom noemen we iemand die veel heeft meegemaakt dan ook een oude ziel. De ziel is echter weer te verdelen in een mannelijk en vrouwelijk deel. Wat er ervaren is in de buitenwereld en wat de ervaringen zijn in de gevoelswereld.  Samen vormen ze weer een eenheid namelijk: god de vader en de goddelijke moeder. (Het lijkt erop dat ieder volk een eigen goddelijke moeder vereert, zoals Isis, Shakti, Lakshmi, Kali, Kuan Yin en Moeder Maria, maar in feite zijn ze allemaal de belichamingen van dezelfde goddelijke moeder.) De goddelijke vader en goddelijke moeder zijn de gebieden waar alle ervaringen vanuit oude levens zijn opgeslagen. Deze gebieden verbinden zich met weer Akasha het gebied waar een uitwisseling van zielen plaatsvindt.

De ziele combinaties richten zich dan ook op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. De “gewone” bloesemremedies zijn met hun werking dan ook meer gericht op de aanvullingen van de geest en de onevenwichtigheden in het dagelijkse leven.

 

Oerziel

De nieuwe remedie Oerziel is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Bescherming, Cel-Energie, Engelpoort, Living Star Light. Een belangrijke combinatie om je weer te verbinden met je ziel. Vooral wanneer je je niet meer thuis voelt op aarde en niet meer in je kracht komt, omdat je de oorspronkelijke verbinding met je ziel bent kwijtgeraakt. Deze combinatie geeft de veiligheid en geeft je het vertrouwen, dat je nodig hebt, om weer de verbinding te kunnen maken met de oorspronkelijke kracht van je oerbron.

De combinatie Oerziel zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt, wanneer je niet meer weet wat je doel en je weg op aarde is. Ze zet je weer in de richting van je oorspronkelijke keuze van je ziel, wat je nodig hebt voor je manifestatie op aarde. De Oerziel brengt je weer volledig in het hier en nu en zorgt ervoor dat je loslaat wat niet langer nodig is. Ze geeft je een diep vertrouwen in jezelf en het universum.

 

Ontplooiing

De andere nieuwe combinatie Ziels Ontplooiing is gemaakt van de remedies: Bescherming, Divine Angel, Engel- en Lemurische Poort, Reuzenbalsemien en Het Spirituele Pad. Een bijzonder diep werkende combinatie voor de ontplooiing en groei van je ziel. Vooral wanneer je al langere tijd op zoek bent naar een nieuwe mogelijkheid om te groeien. Dit is ook een belangrijke combinatie nadat je de Oerziel hebt gebruikt. De volgende stap, wanneer je weer met je ziel verbonden bent, is de uitbreiding en de groei van de ziel. Om echter deze volgende stap te kunnen maken, moet je wel goed beschermd zijn. Daarna kunnen de oude beperkingen met betrekking tot de spirituele groei worden verwijderd.  Daar is wel tijd voor nodig, om uiteindelijk uit te komen bij de verbinding met Lemurië. Wanneer na een lange zoektocht van de ziel de verbinding met het paradijs is gemaakt, ontstaat de mogelijkheid om te gaan werken voor de genezing van de ander. Dit kan alleen vanuit het hart, omdat daar zich het paradijs in bevindt. Volgende keer de Zielerust en de Groepsziel.

 

Bram Zaalberg

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND

info@bloesemremedies.com

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

Tel: 077-3987826

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix