Nieuw: bloesemremedies voor de ziel: Zielerust en Groepsziel

Bloesemremedies Groepsziel

In het vorige artikel zijn de Oerziel en Zielsontplooiing van de nieuwe serie combinaties van Bloesem Remedies Nederland besproken. Hier nu de uitleg en de beschrijving van de ZIELERUST en de GROEPSZIEL. De zielecombinaties richten zich dan ook op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. De “gewone” bloesemremedies zijn met hun werking dan ook meer gericht op de aanvullingen van de geest en de onevenwichtigheden in het dagelijkse leven.

 

De ZIELERUST is gemaakt van de remedies: Aarde Vortex met Witte Engel, Bolderik, Bosrank, Hartgespan, Kruidje Roer Me Niet, Living Star Light, Paarse Dovenetel, Slaapmutsje, Vingerhoedskruid en Zevenblad.

De Zielerust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er te veel spanning in het hoofd blijft vastzitten zorgt deze combinatie ervoor dat je kunt aarden en dat het hoofd stil wordt. Ze

Bloesemremedies Zielerust

Bloesemremedie Zielerust

zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt brengen. Wanneer er veel druk is van buiten, je omgeving, dan zorgt deze combinatie dat je je focus weer naar binnen kunt richten. Goed om te gebruiken wanneer je gevoelig bent voor negatieve emoties of elektrische velden in je omgeving en hierdoor niet in slaap of tot rust kunt komen. Wanneer de verbinding met je ziel wordt verstoord, zorgt de Zielerust ervoor dat het derde oog weer het licht van de ziel kan ontvangen, waardoor je weer verbinding kunt maken met jezelf en daardoor weer richting en plezier krijgt in het leven. De combinatie zuivert en opent het derde oog en zorgt voor nieuwe groei en bewustwording. Dit ontstaat omdat je weer vertrouwen in de toekomst krijgt en door de ontspanning je weer open kunt staan voor het nieuwe.

 

De Zielerust is een combinatie die bestaat uit:

  • De Aarde Vortex met Witte Engel is voor het loslaten en opruimen van oude conflicten. Helpt met het vernieuwen, veranderen en manifesteren van het diepste van je ziel. Voor het loslaten van oude niet geïntegreerde en niet gemanifesteerde emoties en het vormgeven aan je nieuwe richting.
  • De Bolderik geeft je de verbinding met het universum. Jij bent een kind van god. Jij bent liefde. Om je te openen voor hogere liefde en het loslaten van oude schuldgevoelens of minderwaardigheid. Vergeving, de weg naar zuiverheid.
  • De Bosrank helpt met het verkrijgen van duidelijkheid over de zaken waar je mee bezig bent en over wat de gevolgen zullen zijn van de handelingen die je nu doet. Zorgt dat je bewuster iedere handeling ervaart. Wanneer je als genezer werkt helpt de Bosrank je met het verspreiden van de kwaliteiten, die in je hart zitten, (het “Licht”) op aarde.
  • Het Hartgespan helpt bij teveel claim van anderen en als je je niet vrij voelt, verzacht ze en helpt ze je om open te staan voor liefde en ondersteuning, zowel in de familie, in relaties, als bij het verwerken van de oude problemen.
  • Het Kruidje Roer Me Niet zorgt ervoor dat je de ruimte voor jezelf neemt. Wanneer je het gevoel hebt dat een ander te dichtbij komt en je geen ruimte meer hebt voor jezelf. Ze helpt met de verwerking van oude emotionele “deuken” die je hebt opgelopen.
  • De Living Star Light geeft je het vertrouwen in het universum en geeft je het gevoel dat je door het universum gesteund wordt. Ze verbindt je met het diepste van je innerlijk, met de natuur, met de aarde, met de sterren en laat je hiernaar luisteren. Hierdoor kun je ontspannen en alles loslaten wat niet bij je hoort.
  • De Paarse Dovenetel geeft een sterke aardebinding en maakt je blij ondanks dat er veel moet gebeuren. Ze geeft orde en duidelijkheid in chaotische bezigheden en stimuleert het opruimen op een georganiseerde manier, zowel praktisch als emotioneel.
  • Het Slaapmutsje versterkt het vertrouwen in je gevoel en het luisteren naar je hart. Wanneer de uiterlijke glamour en glitter te belangrijk is, laat het Slaapmutsje het innerlijke goud in je hart ontwaken, wat de bron is van je rust en het vertrouwen in jezelf. Ze helpt met het loslaten van zorgen en drukte van de buitenwereld, vooral wanneer je teveel openstaat voor de ander en de omgeving.
  • Het Vingerhoedskruid helpt met het loslaten van hoe je denkt dat je je moet gedragen. Door de aangeleerde patronen kun je niet naar je hart luisteren, waardoor het leven steeds meer verplichting en moeten wordt. Het Vingerhoedskruid helpt je dit los te laten via je dromen. Ze brengt rust in het denken, waardoor je weer in staat bent om contact te maken met je hart.
  • Het Zevenblad is een goede remedie voor uitbreiding en groei. Ze laat je de ruimte innemen, die je voor jezelf nodig hebt, maar waarvoor je nooit bent opgekomen. Ze geeft je het inzicht dat je niet altijd met je omgeving hoeft te strijden. Ze leert je om de integratie en samenwerking met de omgeving te maken vanuit het hart en het hoger zelf.

 

De GROEPSZIEL is gemaakt van de remedies: Boerenwormkruid, Guldenroede, Hartgespan, Komkommerkruid, Living Star Light, Terra Extra en Trompetklimmer. De combinatie Groepsziel werkt op de groep en het groepsproces. Een belangrijke remedie voor deze tijd, waarin veel mensen zich niet meer verbonden voelen met de ander en iedereen zijn eigen territorium probeert te verdedigen.  De remedie werkt snel en gaat als een olievlek door naar de anderen. De remedie gaat verder dan de groep en gaat naar de kern, de ziel van het probleem. Dit kan een angst of een conflict in een groep zijn. De angst kan door deze combinatie worden losgelaten en de strijd met anderen verdwijnt. De Groepsziel zorgt ervoor dat er in een groep een neutraliteit ontstaat. Door deze neutraliteit krijg je de ruimte en vrijheid om datgene te zeggen wat je al lang in de groep wilde zeggen. Haalt ook de innerlijke conflicten in je bewustzijn er uit en maakt daardoor rustig en ontspannen. Uiteindelijk bereikt het ook de wereld en de strijd in de wereld. Een goede remedie wanneer je bang bent dat je niet begrepen wordt. Ook goed voor de angst voor het onbekende, wanneer je niet weet waar je ziel heengaat. Wanneer je niet weet waar je naar toe gaat, geeft de remedie vertrouwen en opent je voor de steun van de ander. De remedie werkt ook goed bij dieren wanneer er conflicten in de groep zijn.

 

Bram Zaalberg

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND

info@bloesemremedies.com

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

Tel: 077-3987826

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix