Familieopstelling Systemic Healing, Hilversum, avonden, vanaf 20 maart

Systemic healing - Hilversum

De avonden met familieopstellingen Systemic Healing in Hilversum bieden je de gelegenheid om een thema in te brengen waar je al langer mee loopt. Je hebt er al van alles aan en mee gedaan, maar ergens, op de achtergrond, blijft het zeuren. Zo kun je maar last blijven hebben van faalangst, of niet voluit je plek durven innemen. Je voelt je buitengesloten, of al je relaties eindigen dramatisch. Je durft maar geen keuze te maken of je worstelt met ziekte, rouw, trauma. Een familieopstelling biedt je een dieper inzicht in de onderliggende dynamiek. Je kijkt op een andere manier, door de beweging en woorden van de representanten, naar jouw verhaal. Het is een verhaal dat je kent, maar op gevoelsniveau wordt er ook iets anders zichtbaar.

Familieopstellingen zijn inzichtelijk, confronterend en soms bieden ze een duidelijke richting voor je volgende stap. Wat de uitwerking ook is: een familieopstelling schudt je systeem op en zet je innerlijk op een andere plek!

 

Over de begeleider: Loes Koot heeft een jarenlange ervaring met begeleiding en coaching van mensen en teams. Systemisch werken zoals familieopstellingen is volledig geïntegreerd in haar dagelijkse praktijk. Daarnaast blijft zij onderzoek doen en veldwerk verrichten naar een verfijning en verruiming van de toepassing van systemisch werk en het werken met opstellingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het werken met diep trauma en in 1-op-1 sessies met opstellingen. Zij heeft de opleiding “Systemic Healing: opstellingenwerk en systemisch waarnemen” ontwikkeld en is docent van deze opleiding. In het opstellingenwerk ‘Systemic Healing’ wordt met het veld van de inbrenger gewerkt, maar ook met dat van de representanten. Er wordt duiding gegeven van de processen waarmee een diepere verankering plaatsvind van alles wat gezien en ervaren wordt tijdens een opstelling.

 

Kosten familieopstelling:

Representant : € 15,-*

Thema inbrenger : € 150,-*

(*voor bedrijven/op rekening: extra 21% btw en €5,- administratiekosten)

 

Tijd:

We starten om 19.00 uur, we eindigen om 22.00 uur. Inloop vanaf 18.45uur. We doen maximaal twee opstellingen.

 

Data familieopstellingen 2018 in Hilversum:

20 maart; 24 april, 5 juni; 11 september; 13 november.

 

Voor meer informatie en aanmelden: info@icoaching.nl | 035-5821817.

 

Gebouw De Koningin

In gebouw De Koningin

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix