Astrologie is in – 6e Landelijke Open Dag Professionele Astrologie – 24 maart – diverse locaties in Nederland

Landelijke Open Dag Professionele Astrologie

Op zaterdag 24 maart 2018 zal voor de zesde keer de Landelijke Open Dag Professionele Astrologie

in Nederland plaats vinden, zie voor deelnemende astrologen website www.ldpastrologie.nl.

 

Wederom zullen er door heel Nederland door de leden van de Astrologische Vakvereniging Nederland www.avn-astrologie.nl en de Astrologische Associatie www.asasastrologen.nl hun kennis en kunde worden aangeboden.

Veelal zonder kosten kan men een mini consulten of lezingen volgen. Maar ook informatie over de aangeboden opleidingen tot professionele astroloog krijgen. De verschillende stromingen zoals er zijn de Klassieke, Psychologische,Vedische en Zwarte Lichten astrologie zullen hun diensten aanbieden. En kan men duiding krijgen van de “potentie” welk elk mens met haar/zijn geboorte meekrijgt van de schepping verwoord in de geboortehoroscoop-kaart.

 

Men doet niet aan voorspelling maar aan duiding van de geboorte horoscoop-kaart waarbij de principes in acht worden genomen als zijnde “Vrije Wil’ en “Lotsbestemmming” en de reeds genoemde “Potentie”. Kernmerken van de astrologie in het algemeen.

 

De meeste activiteiten zullen in de middag plaats vinden voor waar in Nederland en bij welke astroloog of astrologen groep/school/opleiding zie de website www.ldpastrolgie.nl.

 

Men is van harte welkom om nu reeds zesde te bezoeken, uniek voor Nederland. Kijk op www.ldpastrologie.nl voor meer informatie en adressen.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix