Unieke Donkere Maan Meditaties

Donkere Maan

Elke maand komen de Zon en de Maan samen in een sterrenbeeld. Dit is een kort moment van de Donkere maan waarin een energetische bevruchting plaats vindt van bewustzijn, de Zon, met onderbewustzijn, de Maan. Het is een mystieke en mysterieuze gebeurtenis welke we niet met ons verstand kunnen begrijpen. Daarom gaan we mediteren. Via exclusief geschreven geleide – meditaties gaan we dit bijzondere moment binnen laten in onze geest en ziel. De Donkere Maan Meditaties bieden een verduidelijking van de symboliek van de 12 dierenriemtekens.

 

Door mee te doen aan deze meditaties krijg je meer bewustzijn op wat er in jou leeft en hoe dat in verband staat met de actuele energie. Je krijgt meer zelfkennis en opent je spirituele bewustzijn gericht en doeltreffend.

 

Je herkent veel sneller welke energie er om je heen is en kunt daardoor betere keuzes maken. Omdat je meer weet en meer bewustzijn hebt.

 

Persoonlijke horoscoop
Elke deelnemer krijgt zijn persoonlijke horoscoop zodat ik kan zien in welk levensgebied de Donkere Maan plaatsvindt. Je ontvangt elke maand een tekst zodat je weet wat jou te wachten staat en hoe je de energie optimaal kunt ervaren.

 

Meenemen
Een dikke kaars met veel branduren en een kristal om de energie in op te slaan.

 

Waar en wanneer
De 12 maandelijkse bijeenkomsten vinden plaats in Arnhem op donderdagavond van 20u tot 22u.

 

Kosten
360 euro

 

Voor meer informatie kun je me altijd mailen op elodiehunting@gmail.com of even op mijn website kijken www.elodiehunting.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix