Unieke jaaropleiding Esoterie – De Kracht van Bewustwording – vanaf jan. 2019

Jaaropleiding met Esoterie Maurits Prins

Het is heel bijzonder te mogen ervaren dat wij in een tijd leven, waarin bijna niets meer overeind blijft en alles verandert. Je kunt er niet omheen noch ontkennen, dat het gezegde: ‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel’ een prachtige triomf doormaakt. Dit vanwege het feit, dat steeds meer onwaarheden worden blootgelegd, waardoor er een transparantie ontstaat, die velen onder ons laat ontwaken en triggert om tot bewustzijn te komen.

 

Het is een bekend feit, dat gedurende de achttiende en negentiende eeuw het rationalisme zich losrukte van de esoterische wijsheid, die in de diepere lagen van ons bewustzijn aanwezig is.
In deze bewogen eeuwen volgden de wetenschappelijke ontwikkelingen elkaar heel snel op, wat voor- en tegenstanders teweegbracht. En we weten inmiddels allemaal dat de arrogantie van het rationele denken gewonnen heeft binnen de Westerse academische wereld.
De esoterische kennis, die men nu de Oosterse kennis en wijsheden pleegt te noemen, wordt in Azië al eeuwenlang als wetenschap gezien.

 

De Stichting Universal Awakening had geen beter moment kunnen kiezen om deze unieke opleiding Esoterie te lanceren, waarmee de mens weer wordt teruggevoerd naar zijn diepere weten.
Ook voor therapeuten en hulpverleners in het algemeen, biedt deze opleiding een extra bagage binnen hun professionele vakgebied.
Enige belangrijke onderdelen van de opleiding Esoterie zijn Oosterse Kennis, Yogi wijsheden, Kosmische wetten en  Zelfrealisatie. Voor meer informatie hierover zie onze website www.universalawakening.org.

 

Deze bijzondere jaaropleiding Esoterie vanaf januari 2019 krijgt op zichzelf al een meerwaarde door de docent, Maurits Prins. Als Jungiaans psycholoog beschikt hij over een grote ervaring en kennis, wat alleen al blijkt uit de lezingen die hij verzorgd. Zijn onderzoek naar de Rooms-Katholieke Kerk, neergelegd in zijn onthullend boek ‘Het bedrog van Rome’, getuigt hiervan.

Wanneer u op zoek bent naar esoterische kennis en inzicht, en de toepasbaarheid daarvan, dan is dit de opleiding Esoterie die u daarbij verder kan helpen.

 

Meer informatie: www.universalawakening.org.

En voor de activiteiten: http://www.universalawakening.org/#activiteiten

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix