11 april: introductieles ‘Graven in de ziel met kabbalah’ – Academie voor Geesteswetenschappen

Kabbalah - Graven in de ziel

Op 11 april wordt in Utrecht een introductieles ‘Graven in de ziel met kabbalah’ verzorgd.

De cursus ‘Graven in de ziel met kabbalah’ is op 4 woensdagavonden vanaf 18 april.

 

De kabbalah wordt ook wel de ‘spirituele tomtom van het bestaan’ genoemd en biedt magisch gereedschap – zowel diagnostisch als therapeutisch – bij de persoonlijke ontwikkeling. Zowel voor begeleider, coach en/of therapeut als ook voor de cliënt. In deze cursus wordt de kabbalah verkend en praktisch toegepast in het persoonlijke en beroepsmatige domein om tot een dieper inzicht in de eigen ziel en die van anderen te komen. Om vandaar een betere heler te zijn.

 

 

In het verleden werd de kabbalah niet onderwezen aan mensen onder de 50 omdat de alchemistische rijkdom aan kennis en inzichten voor een niet-volwassen ziel te zwaar werd geacht. Want afdalen in het mysterie van de oorsprong van de werkelijkheid en de werking van de individuele en transpersoonlijke ziel, biedt de belofte van grondig zelfinzicht. In het ‘ken uzelve’ ligt de sleutel naar het begrip en de beïnvloeding van de omgeving. Dit kan voor tal van doelen, waaronder heling, worden ingezet.
De kabbalah beschrijft hoe vanuit het ‘iets-niets’ alles wat we kennen ontstond en ontstaat. Tussen alles en niets bevinden zich vele bewustzijnsniveaus, inclusief die van onze innerlijke werelden, waaronder die van onze oorsprong en essentie. In deze cursus ga je deze nader onderzoeken.

 

Docent

Drs. Ewald Wagenaar, uitgever en hoofdredacteur van Koorddanser.

 

Wat ga je precies leren, kosten en reserveren?

Lees er alles over op de site van de Academie voor Geesteswetenschappen.

Tot ziens op de introductieles op 11 april!

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix