Share Nederland presenteert “Red onze planeet” – fototentoonstelling, 12 aug. – 4 okt.

Fototentoonstelling Share Nederland

 

Red onze planeet

Fototentoonstelling

 

Locatie: Informatiecentrum Share Nederland

Tweede Oosterparkstraat 322 Amsterdam

Vrij entree. Opening fototentoonstelling: zo. 12 aug. 14.00 uur met korte lezing.

 

Overal worden mensen zich ervan bewust dat de oude wegen van hebzucht en wedijver niet meer werken. Deze tijd vereist een geheel nieuwe benadering.

Volgens Benjamin Creme treedt Wereldleraar Maitreya nu naar voren en verschijnt geleidelijk in het openbaar. Met Zijn groep verlichte leraren, de Meesters van Wijsheid, is Hij in de moderne wereld om ons te inspireren de dringendste wereldproblemen op te lossen.

Volgens de Meesters kan dit door eerlijke herverdeling van de beschikbare hulpbronnen en grondstoffen. We kunnen dit bereiken wanneer voldoende mensen opstaan om rechtvaardigheid en vrijheid voor allen te eisen.

Wereldleraar Maitreya kent slechts onvoorwaardelijke liefde en onmetelijke wijsheid; tegelijkertijd is Hij een vriend en broeder van iedereen.

 

De expo is te bezoeken: ma. en za. 13.00 – 16.00 en di. t/m vr. 11.00 – 16.00 uur.

                                    

Op 9 sep. is er van 13.00-15.00 uur een lezing & discussie in De Balie, Amsterdam: “Ons verenigen voor verandering – op een cruciaal moment voor onze planeet. Is spirituele politiek en economie mogelijk?”

 

Meer informatie: http://sharenl.org/agenda.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix