Eenvoudig beminnen, relatieworkshops door Digna en Peter

eenvoudig beminnen

Tijdens deze relatieworkshops ‘Eenvoudig beminnen’ nemen we jullie mee naar de Tempel van de Relatie. In deze Tempel ontdek je van alles over jezelf, je partner en over het relatielichaam dat jullie samen vormen. Partners die een relatie aangaan verkeren in een prachtige situatie om liefdevoller te worden naar zichzelf en naar de ander. Wat we als stel vaak niet doorhebben is dat er tussen jou en je partner een zichtbare maar ook een onzichtbare verbinding bestaat. Of je wilt of niet, je bent altijd met elkaar verbonden. Wanneer we hier bewust van worden, kunnen we een schat van informatie ontdekken die heel verrijkend is voor de relatie. Aan eenvoudig beminnen is overigens niets magisch aan. Deze rijkdom is heel eenvoudig te ontginnen.

Ontdek op welke manieren jullie je relatie kunnen laten bloeien met eenvoudig beminnen.

Peter en Digna zijn elkaar in 2012 tegengekomen op de dansvloer. Op slag verliefd. Hun liefde ging niet over rozen. Al snel kwamen zij onverwerkte pijn tegen. Zij hebben elkaar uitgedaagd om in relatie te blijven en binnen die veiligheid, ieder aan zichzelf te werken. Dit heeft hun relatie laten groeien. De liefde die zij nu voor elkaar voelen is groots. Wellicht juist omdat zij zowel licht als donker met elkaar delen.

www.dignaschenk.nl

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix