Weekend workshop De Bevrijding – De bevrijding van jouw verhaal over jezelf, anderen en de wereld – 26-28 okt.

de bevrijding

De Bevrijding – Bevrijd je van jouw ideeën over jezelf, anderen en de wereld

 

Iedereen heeft zo zijn of haar verhaal. Of het nu een mooi of naar verhaal is, we hebben ons verhaal zelf gemaakt. Als kind zijn we daar al mee begonnen. De mooie dingen vertellen we verder. De vervelende dingen hebben we vaak diep weggestopt om er niet meer aan herinnerd te worden. We doen van alles om deze plek verborgen te houden voor onszelf maar vooral voor anderen. Deze plek is ons donkere steegje dat we verbergen achter een ☺ masker. Hoewel we zijn vergeten wat we daar hebben weggestopt, gaat dit steegje altijd met ons mee.

 

Deze workshop gaat over dit donkere steegje. Als iemand jouw gevoelige snaar raakt, word je er weer aan herinnerd. In je leven is dat al vele malen gebeurd, op vele manieren, op verschillende plaatsen en met allerlei mensen. Meestal begrijp je niet eens waarom jij je zo geraakt voelt. Wat wel elke keer hetzelfde is ben jij en de weerstand die in je werd opgeroepen. En de onvrede waarmee je achter blijft.

In deze ervaringsgerichte workshop word je met alle respect uitgenodigd jouw onvrede te delen en de weerstand te onderzoeken. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een klein beetje bereidwilligheid om echt te zijn. Als je de moed hebt een moment langer in jouw donkere steegje te blijven, zal je meer leren over jezelf dan je ooit hebt gedaan. Op deze plek wacht op jou het antwoord van misschien wel de meest raadselachtige vraag “Wat ben ik?” Met het antwoord maakt onvrede plaats voor vrede en vrijheid.

 

Deze workshop De Bevrijding is ook praktisch. Je leert en oefent een methode die je kunt gebruiken in ieder aspect van je leven en in al je relaties. Deze methode is gebaseerd op de toepassing van de ideeën van ‘Een Cursus in Wonderen’ en “…. beoogt de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is. Het tegendeel van liefde is angst, maar wat alomvattend is kent geen tegendeel.”

 

Door wie wordt de workshop De Bevrijding gegeven?

Jane Tipping en Paul Goudsmit werken al jaren succesvol samen met ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, vrijheid en zingeving.

 

Praktische informatie De Bevrijding

Aankomst vrijdag 26 oktober vanaf 12.00 uur, vertrek 28 oktober uiterlijk 18.00. Comfortabel verblijf in de Borckerhof, Orvelte, Drenthe. Kosten € 350,- inclusief materiaal, maaltijden en overnachtingen. Een eenpersoonskamer is (wanneer beschikbaar) mogelijk voor een meerprijs van € 75,-

 

Aanmelden door adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar info@in-communication.com en door € 350,- over te maken op rekening NL05 RABO 01702.39.039 t.n.v. Inspirational Communication Unlimited onder vermelding: ‘Bevrijding oktober 2018’.

 

Meer informatie via Paul en Jane, tel. 062 333 6411, www.in-communication.nl.

Folder en inschrijving via: info@in-communication.com.

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix