Clarity Driedaagse ‘De Groene Draak en de Vierjarige’ – Leiden, 27 september

tsuki taetske kleijn

Ontdek Clarity! Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser. In deze drie dagen met Taetske Kleijn maak je kennis met Clarity en pas je deze kennis direct toe. Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

 

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. Maar onbewust zijn we nog vaak het kind dat gelooft dat er een draak onder het bed zit. En ons denken tovert voortdurend draken op ons pad! Als we met ze in gevecht gaan, worden ze groter en invloedrijker. Clarity wijst je een andere weg. Door ze op liefdevolle en respectvolle wijze te ontluisteren, komt je energie vrij en richt je blik zich op de realiteit. Het NU komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Net als jij.

 

Doel van de workshop?

In deze workshop maak je kennis met de verschillende facetten van het Clarity Proces. Je kunt diep gaan als je dat wilt, maar er is ook ruimte om alleen te proeven. Je leert hoe je contact kunt maken met de onbewuste patronen die je met je meedraagt. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant en je energie gaat weer stromen. We gebruiken zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang.

 

Lees over ervaringen van deelnemers

 

Locatie

Centrum Tsuki in Leiden. Er zijn diverse Bread & Breakfasts in de buurt.

 

Tijd

27 sept 19:30 – 30 sept 18:00

 

Meer info en opgeven: www.tsuki.org/clarity-workshops/clarity-driedaagse-sept-2018.

 

Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

“Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix