Dagworkshops Prenatale opstellingen en Voice Dialoque – Haarlem

Joke Lamers - Prenatale opstellingen en Voice dialoque

Haarlem. Dagworkshops Prenatale Opstellingen

Op 29 sept, 27 okt en 24 nov. Een aanrader als je levensbegin blijft opspelen in je leven. Heb je moeite met relaties, is schuld een basisthema in je leven, is de ander belangrijker dan jezelf of is er sprake van onoplosbaar overgewicht? Het zou zomaar verankerd kunnen liggen op de hulpbronnen van voor de geboorte: Je placenta, navelstreng, huidsmeer, vruchtwater of vruchtvliezen, (verantwoordelijk voor voeding, flow, veiligheid, vrijheid en verbinding). Navelstreng om de nek, zwangerschapsvergiftiging, lost twin syndroom, vorige zwangerschap met complicaties, tweede generatie leed, ongewenst; allemaal voorbeelden waarbij het optimaliseren van het levensbegin vruchten zal opleveren.

Begeleid door Joke Lamers.

Voor meer info kijk op www.tobeme.nl, bij de agenda.

Kosten 50 Euro voor deelname als representant, 150 Euro voor deelname mét persoonlijke opstelling (van 2 uur).

 

Haarlem. Training Voice Dialogue

Van 5 middagen. (5, 12 en 20 okt, 2 en 9 nov). Van overleven naar leven. Ieder mens heeft zich aangepast aan ouders en omgeving om optimale aandacht en liefde te krijgen. Was er hoge waardering voor schoolprestaties, dan heb je daar mogelijk heel erg je best gedaan, was een ouder ziek, dan is de zorg voor anderen op je nemen misschien al jong een patroon geworden, maar was er wel zorg voor jou? Met VD kun je in balans komen door de identificatie met je overlevingspatroon los te laten en de veiligheid te ervaren om de minder ontwikkelde kanten te gaan ontdekken en ontwikkelen.

Kosten 250 Euro.

Zie www.tobeme.nl bij Agenda.

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix