Seksuheel, een goddelijk geheim

Rita van Rijnsoever

Seksuheel, een goddelijk geheim: auteur Rita van Rijnsoever assisteert mannen en vrouwen bij het ontwaken van hun diepste verlangen, met als resultaat menselijke volwassenheid, waarbij relaties en situaties zich als vanzelf bewegen in de onderlaag van wie wij werkelijk zijn. Waarbij de hechting in onze fysieke vorm een rode draad vormt in het leven van waarheid. Naast oefeningen zijn er tevens momenten van stille aandacht, om langs directe weg de ervaring van wat zich aandient in jouw fysieke lichaam te doorvoelen. Het in één lijn zijn met wie je werkelijk bent, in verbinding met anderen, is dan een vanzelfsprekendheid. Het geeft de basis van hervonden oorspronkelijkheid, vreugde en vitaliteit.

 

Juist in deze tijd waarin hoge verwachtingen, stress en werkdruk veel van ons vragen is dit essentieel en geen extra luxe. We gaan heel fysiek ervaringsgericht aan de slag, zodat de inzichten die je opdoet niet alleen in je hoofd zitten, maar (vooral) ook in je lijf. Je maakt kennis met factoren, die snel over het hoofd gezien worden, en juist van belang zijn als je echt positieve fundamentele verandering wilt. Zie voor het najaarsaanbod, korte en langere events, www.ritavanrijnsoever.nl.

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix