Open Dag Opleiding Genezend Tekenen en het Kunstzinnig Jaar in Zutphen 7- dec.

Open dag Genezend tekenen

Vrijdag 7 december 2018 van 11-15 uur

Locatie: Laarstraat 77 – 7201CC Zutphen

vrije inloop, gratis deelname

 

Nieuwsgierig naar je binnenwereld?
Zin in een ontdekkingstocht?

 

Je kunt tijdens de inloop-dag van de opleiding Genezend Tekenen kennismaken met docenten en onze manier van werken. De opleiding leidt op tot de beroepen Tekentherapeut, Tekendocent, Coach Beeldend en Kindertekendocent, Kindercoach Beeldend en Kindertekentherapeut.

 

Wil je niet meteen een opleiding volgen, maar wel graag kunstzinnig werken, dan kun je op deze dag ook korte inspirerende workshops volgen bij het Kunstzinnig Jaar. Het Kunstzinnig Jaar biedt elk jaar 18 holistische teken- en schilder lessen, die je los kunt volgen. Je maakt er betekenisvolle werkstukken.

 

Genezend Tekenen is een lichaamsgerichte, creatieve opleiding tot docent, coach en therapeut vanuit de psychosynthese. Uitgangspunt is dat iedere tekening een projectieveld is van onze ervaringen en verbeelding. Via de motoriek wordt informatie uit ons bewuste én het onbewuste zichtbaar gemaakt. Wat er altijd al was, wordt zichtbaar in je tekening en door vragen te stellen ga je jezelf steeds meer herkennen. Alles kan in de tekening en tekenervaring is niet nodig!

 

We heten je van harte welkom op deze Open Dag. Bezoek alvast onze websites:  www.genezendtekenen.nl en www.kunstzinnigjaar.nl.

Open dag Genezend tekenen

Open dag Genezend tekenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix