Je relatie met geld helen, 24 – 25 november 2018

Je relatie met geld helen

Maak je je constant zorgen over geld?

 

– Geef je meer geld uit dan je verdient? – Haat je je baan en weet je geen manier om weg te komen?

– Voel je dat je het niet waard bent om comfortabel en ontspannen te leven in de wetenschap dat je genoeg hebt? – Voel je je ongemakkelijk omdat je zoveel hebt?

– Voel je je kwaad omdat je geloofd dat je niet genoeg hebt, of leef je in een staat van alertheid, creativiteit en vrijheid in de wetenschap dat je genoeg hebt, dat er genoeg is?

 

Wij hebben allemaal een relatie met geld. Voor velen is geld een basis voor schuld en schaamte, of er  nu heel veel lijkt te zijn, genoeg, of echt tekort. Voor de meesten van ons is onze relatie met geld wat een Cursus in Wonderen een ‘speciale relatie’ noemt. Gebaseerd op het voldoen aan de behoeften van ons ego. Geld en hoe het wordt gebruikt veroorzaakt veel pijn in deze wereld en het is tijd onze verantwoordelijkheid te nemen voor genezing. Het is tijd wakker te worden en de manier hoe we over geld denken en onze relatie met geld te transformeren.

 

De workshop ‘Je relatie met geld helen’ is ontworpen om te ontdekken welke betekenis wij aan geld hebben gegeven, hoe we het gebruiken als brandstof om onze overtuigingen over het Universum, onszelf en anderen te bewijzen. Dan kunnen we in plaats daarvan een heldere, schuldvrije en verantwoordelijke relatie met geld op-bouwen. Dit zal een ervaringsgerichte workshop zijn, ontworpen voor grote stappen in je leerproces en plezier. Je zult het relevant vinden, of je nu beleeft dat je te veel, genoeg, of niet genoeg geld hebt. Feitelijk zal het definiëren van ‘genoeg’ centraal staan in de workshop.

Laten we op een actieve manier onze huidige overtuiging in tekorten te veranderen om een wereld te creëren waarin overvloed de norm is.

 

Door wie wordt de workshop ‘Je relatie met geld helen’ gegeven? Jane Tipping en Paul Goudsmit werken al jaren succesvol samen met ervaringsgerichte workshops over authenticiteit, passie, vrijheid en zingeving.

 

Praktische informatie zaterdag 24 november 09.00 – 18.00 uur. zondag 25 november 09.00 – 18.00 uur.

Verblijf aan de Krachtwijkerweg 11, 3828 PM te Hoogland. Kosten € 150,- inclusief materiaal en lunch. B&B overnachtingen mogelijk.

Aanmelden door adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar info@in-communication.com en door € 150,- over te maken op rekening NL05 RABO 0170.2390.39 t.n.v. Inspirational Communication Unlimited ovv ‘GELD workshop november 2018’. 

Meer informatie via Paul en Jane, tel. 06 23 33 64 11 en op www.in-communication.com.

Folder en inschrijving via: info@in-communication.com.

 

Opleiding Transpersoonlijk coachen - Paul Goudsmit en Jane Tipping

Paul Goudsmit en Jane Tipping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix