Vier Workshops Klassieke Westerse Magie – va 2 febr. ’19 – De Roos, Amsterdam

Vanaf 2 februari geeft Benjamin Adamah vier workshops over de klassieke Westerse magie.

Voor een serieuze training in de westerse magie moet je doorgaans naar het buitenland. Vanaf 2 februari 2019 kun je echter een complete basistraining magie volgen in De Roos, Amsterdam. De workshops worden gegeven door auteur en esotericus Benjamin Adamah (1964).

Adamah is kabbalist in de Spaans-joodse traditie, ingewijd in rituele magie en hekserij, qi-gong

Magie - boek Magus

Boek Magus, over magie door Benjamin Adamah

trainer en al meer dan 30 jaar professioneel astroloog. Samen met zijn vrouw is hij daarnaast uitgever van esoterische boeken via VAMzzz Publishing (https://vamzzz.com), publicist op https://vamzzz.com/blog waaronder de boeken Vasmachara en Magus. Tevens is hij  producent van biologische orgonzenders tegen stralingsklachten (https://dooozz.nl).

 

De workshops zijn opgesteld volgens de oude Perzische magische traditie van inwijding in de Elementen VUUR, WATER, LUCHT en AARDE. Naast een gedegen opstart in de traditionele westerse magie krijg je ook het beste van de nieuwste technieken uit de hedendaagse magische scene, zoals werken met gedachtevormen, het scheppen van een tulpa, astraal reismethodes en engelenmagie,  waarmee je meteen aan de slag kunt. Praktisch resultaat staat voorop, naast een diep inzicht in, en een stevige grip op magische beginselen. Een uniek onderdeel van de workshops zijn verder de kabbalistische trancereizen waarbij de planeetengelsferen worden betreed en cursisten een direct contact met astrale wezens ervaren.

 

Locatie: De Roos – Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, AMSTERDAM
2 februari:  VUUR
16 februari:WATER
2 maart: LUCHT
16 maart: AARDE
Tijden: 10:00 inloop; 10:30 start – 17:30 einde
Prijs 380,- voor hele serie + gratis boek MAGUS – Leer & Ritueel
Meer info: http://adamah.nl/contact.html#1 & http://adamah.nl/magie.html
aanmelden via benjamin.adamah@gmail.com.

Westerse Magie

Westerse Magie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix