Mannenpraat – mannengroep Hilversum, iedere 3e donderdag van de maand gratis ontmoeten

Mannengroep Hilversum - MannenPraat

Iedere 3e donderdagavond van de maand (behalve juli en augustus) komt de mannengroep Hilversum onder de naam MannenPraat bij elkaar om uit te wisselen, te ontmoeten en van elkaar te leren.

 

MannenPraat gaat over o.a. over vrouwen, het leven, liefde, relaties, ambities en zelden over voetbal. We komen bij elkaar in een huiskamer waarvan je het adres krijgt na aanmelding per email.

De mannengroep Hilversum starten iedere keer om 20.00 uur met koffie/thee, ‘landen’ en uitwisselen.

Rond ca 20.30 uur wordt een geleide meditatie gegeven door Ewald over een wisselend onderwerp. Dit staat in de email die je enkele dagen daarvoor als uitnodiging hebt ontvangen. Dan kan je er vooraf over nadenken.

Na de meditatie wisselen we uit over de opgedane inzichten over het onderwerp van de avond.

Rond 22.00 eindigt het formele deel van de MannenPraat en is er de nazit.

De mannengroepavonden staan onder leiding van Ewald Wagenaar.

Er zijn ca 3 à 9 deelnemers gemiddeld per avond.

 

Praktisch

Er is koffie en thee bij binnenkomst. Wel vragen we je om je eigen drankje (bier of wijn mag ook) mee te nemen. En als je iets meeneemt voor bij de koffie en/of het drankje, dan wordt dat beslist gewaardeerd.

Het adres ligt op ca 100 meter van een busstation, dat weer op ca 1700 meter van het Hilversumse Centraal station ligt.

 

Opgeven

Er is geen toegangsprijs, collecte of vrijwillige bijdragen; de avonden zijn gratis.

Je geeft je dus per email op voor de maandelijkse uitnodigingsmail voor de mannengroep Hilversum. Deze krijg je dan in de week van de Mannenpraat (iedere 3e donderdag van de maand m.u.v. juli en augustus). Daarin vind je ook de vraag van de avond om vooraf over na te denken die tevens in de geleide meditatie wordt verdiept.

In geval van last minute situaties hebben we graag een mobiel nummer van je als je daar over beschikt. Wil je ons dat mailen samen met je mededeling dat je graag voor de volgende bijeenkomsten uitgenodigd wilt worden?

Je bent vrij om te komen of niet. Sommigen melden het als ze niet komen.

 

PS Met de mannengroep Hilversum krijg je er ook een vriendenclub bij die regelmatig initiatieven neem om samen iets te ondernemen. Maar je bent tot niets verplicht.

 

Mocht je nog vragen hebben, mail gerust. Ook voor het aanmelden voor opname op de uitnodigingenlijst van de mannengroep Hilversum: ewaldwagenaar@gmail.com.

 

 

 

 


Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix