Bloesemremedies: combinaties voor de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel

Bloesemremedies - Zielscreatie

De zielencombinaties werken op de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel. Wat is nu het verschil met deze remedies en de andere bloesemremedies? De geest, de adem, is de kracht die het lichaam, de stof, tot leven brengt. Het is net als je telefoon: wanneer er geen batterij in zit, is het een dood ding waar je niets mee kunt. De batterij, de geest, is nodig om de telefoon, het lichaam, tot leven te wekken. De twee samen vormen dan ook een drie-eenheid. Het lichaam dat beschikt over leven. Het lichaam bestaat dan ook uit de componenten lich = lijk en aam = adem die samen de eenheid vormen, het leven.

 

DE ZIELSCREATIE – is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Creatie en Aarde Vortex met Witte Engel.

Bloesemremedies - Zielscreatie

Bloesemremedies – Zielscreatie

Deze combinatie haalt je uit de dualiteit, de strijd, de verplichtingen en de controle. Ze zorgt ervoor dat je niet langer vanuit problemen denkt, maar ze verlegt je focus naar je mogelijkheden. Ze laat je met het nieuwe beginnen vanuit een innerlijke kracht en een innerlijk evenwicht. De Zielscreatie geeft je een krachtige kern, sterkt de verantwoording en maakt zelfverzekerd. Dat je kunt ontvangen wie je bent, vanuit een innerlijke rust en dit kunt neerzetten zonder in de strijd te belanden. Je kunt het vergelijken met een orkaan, waarbij je zelf het midden bent en er van alles om je heen in beweging is, maar dat niets je raakt en je het vanuit de kern, de innerlijke stilte, kunt observeren. Nieuwe uitdagingen aangaan en toch bij jezelf blijven. Ze helpt je met het loslaten van het moeten, laat je observeren en bij je gevoel blijven, maar zorgt er tevens voor dat je niet in de stress stapt en dat je verbonden blijft met je innerlijke kern van sereniteit, rust, vreugde, stabiliteit, kracht en creativiteit.

 

 

De ZIELSVRIJHEID – is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex.

Bloesemremedies - Zielenvrijheid

Bloesemremedies – Zielenvrijheid

Deze combinatie geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. De verplichtingen die diepgeworteld zitten, loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft. Helpt je met het loslaten van de dualiteit en ze zorgt ervoor dat je je kunt verbinden met jouw unieke waarheid van je ziel. Wanneer je er problemen mee had om je spirituele ik neer te zetten, versterkt de Zielsvrijheid je herinnering aan wie je werkelijk bent. Laat het oordelen over jezelf, je schaduwkant en anderen los. Ze zuivert en laat je onvoorwaardelijk houden van jezelf en laat je open staan voor je intuïtie en de boodschappen vanuit de andere kant. Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en duidelijke keuzes. Opent het bewustzijn om verbindingen te kunnen maken, die het mogelijk maken om te kunnen samenwerken bij de schepping van de vierde dimensie.

 

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

info@bloesemremedies.com

Tel: 077-3987826

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix