Diadans is omdansen – Dans mee met Anneke Wittermans – Zie agenda

Diadans oerdans anneke wittermans

‘Dans, om je zeggingskracht, houding en beweegreden te verfijnen. Het luisteren naar het vanzelfsprekend lichaam is duurzaam, het lichaam is altijd bij de hand’.  Anneke Wittermans www.diadans.nl

 

Ontdek jouw beweegreden, orden de gedachten al dansend met het lichaam. Het lichaam spreekt boekdelen en kan er niet omheen draaien. Dansen in een ritme is bevrijdend. Eindelijk ont-snappen aan het brein. Nu verlangt het leven intimi-tijd te maken voor het lichaam, waar je in woont. Al dansend mijmertijd creëren zodat je weer een geheel wordt. Dit begint met kleine eenvoudige stappen, voor ieder toegankelijk. Het kan uitgroeien tot prachtige choreografieën die raken. Die ons weer thuisbrengen in het lichaam, zodat we onze roeping weer kunnen horen. Magie van het lichaam, een kleine verandering in de motoriek, vernieuwt je ruimte en je mogelijkheden.

 

Bewegen in je eigen maat. Het is een kunst om te bewegen in je eigen maat, om te vinden welke maat jou past. Als je je stappen binnen je vermogen plaatst, niet te groot, niet te klein, maar precies passend in jouw maat, dan houd je de regie, richting, beweging én energie.
Dansen aan zee is een hemelbreed podium om kracht te bundelen en midden het leven te staan.

 

Anneke Wittermans danst in het voorjaar in studio’s o.a. Amsterdam, Utrecht en Groningen.

13-28 april 7 dagen dansen op Kreta.

Zomerdagen en zomerweken:

15 -16 juni Domburg,

1 t/m 5 juli en 15 t/m18 juli Katwijk,

12-16 aug. en 27 t/m 30 aug. Bergen,

17 en 18 juni Nieuwpoort (B)

3 t/m 7 september  Schier/Terschelling.

 

Meer info:  www.diadans.nl of www.beweegreden.org

(©Foto; Klaas de Bont)

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix