Hart, seks en liefde – training in Meddo, 5-7 april

Hart seks en liefde met Dick Zoutendijk

Vrijwel voor ieder van ons is het daadwerkelijk openen van je hart geen gemakkelijke zaak. Vaak zijn we gekwetst in de liefde, als kind, als volwassene of allebei. En sluiten we ons af, of voelen we letterlijk ‘hartzeer’.

 

Ook zijn er weinigen onder ons die niets ‘ingewikkelds’ hebben met seksualiteit: te veel, te weinig, pijnlijk, angstig, frustrerend, schaamtevol, verslavend, beperkt, grenzeloos, niet afgestemd, etc.

 

In de training ‘Hart, seks en liefde’ gaan we aan de slag met het openen van ons hart en de doorstroming van onze seksuele energie (en daarmee onze levensenergie). Om zo ons hart en onze seksualiteit weer met elkaar te kunnen verbinden.

 

In de training zal onder meer worden gewerkt met oefeningen uit de tantra en de bio-energetica en zal gebruik worden gemaakt van reichiaans ademwerk, actieve meditaties, inquiries en dans.

 

De training zal in 2019 voor de negende keer worden gegeven, en vindt plaats van vrijdagmiddag 5 april tot en met zondagmiddag 7 april in de prachtige accommodatie ‘Centrum de Horst’ in Meddo, vlakbij Winterswijk.

 

Plaats: Centrum de Horst, Meddo

Datum: en tijd: vrijdagavond 5 april (19.00) tot en met zondagmiddag 7 april (17.00)

Prijs:  395 euro (incl. accommodatie en voeding)

 

Voor meer informatie en/of aanmelding: Dick Zoutendijk.

www.praktijkdezon.nl

praktijkdezon@online.nl

06-20369017

Hart seks en liefde met Dick Zoutendijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix