Michael Roads in april 2019 in Nederland – lezing & intensive va 24 april

Michael Roads in Nederland april 2019

Michael Roads: “Ik leef zonder zorgen, ziekten, angst en vrij van geestelijke of emotionele spanningen. Dit is ook voor jou weggelegd.”

 

Michael Roads is een moderne mysticus die vol levenslust en enthousiasme zit. Hij onderwijst hoe we vanuit ons dieper wezen en dus vanuit liefde kunnen leven. In zijn activiteiten laat hij mensen zien hoe ze hun hart kunnen openen voor zichzelf en hoe ze emotioneel evenwicht kunnen bereiken. Hij geeft je een kijk in een groter perspectief van het leven.

 

2019 markeert het 30ste jaar waarin Michael over de vijf continenten reist om inspirerende, levensveranderende vijfdaagse Intensives te geven: met zijn heldere, meeslepende, humorvolle en no-nonsense benadering stelt hij vele deelnemers in staat om verbazingwekkende verschuivingen in bewustzijn te ervaren. Naast het zetten van een unieke vrolijke liefdevolle sfeer, is Michael ook  praktisch en nuchter.

 

Laat je door Michael Roadsinspireren! Eis je geboorterecht op en ervaar weer Liefde, Vrede en Vreugde van een getransformeerd leven; een nieuw Zijn.

 

Lezing met Michael Roads in 2019:

Burgum 18 april – ‘A DIFFERENT EXPERIENCE’

 

5-daagse Intensive

Helvoirt 24 – 28 april – ‘5 DAYS WITH MICHAEL ROADS’

Informatie: Irene Pielich info@michaelroads.nl en www.michaelroads.nl

 

Video

Interview met Patrick Kicken – NonDualiteit

https://www.youtube.com/watch?v=v9xrkTu298k

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix