Weg rugklachten, scoliose, bekkenscheefstand e.a – Ways of Healing nu ook in NL

Annelies Nijman behandelt rugklachten

Eindelijk bevrijd zijn van rugklachten, een kromme wervelkolom, bekkenscheefstand  en het daaruit resulterende beenlengteverschil, schouder- klachten en afwijkingen aan het skelet! Dat is mogelijk! Ways of Healing: de geestelijke wervelkolom oprichting kan nu ook in Nederland.

 

Zelfs door de kleinste wervelverschuiving veroorzaakt door een bekkenscheefstand en psychische problemen kan het centrale zenuwstelsel, dat zich in de wervelkolom bevindt, bekneld raken en verkeerde impulsen aan de aangrenzende organen uitzenden. Zo ontstaan de meeste ziekten. Problemen met de rug komen helaas veelvuldig voor.

 

Door de helingskracht van de geestelijke wervelkolom oprichting kan het krom en scheef zijn voor altijd worden opgeheven. Na de unieke geestelijke oprichting van de wervelkolom wordt heling op alle niveaus in werking gezet, ook bij psychische klachten, angsten, nervositeit, migraine, depressies, slapeloosheid, etc. kan de geestelijke oprichting helpen.

 

Meer dan 25 jaar is dit een succesvolle helingswijze waarmee wereldwijd al meer dan 500.000 mensen zijn geholpen.

 

Weg met rugklachten!

Weg met rugklachten!

De geestelijke oprichting van de wervelkolom is een alomvattende helingswijze. Zonder aanraking van het lichaam voltrekt zich de geestelijke oprichting en het zichtbare bewijs hiervan is: een opgerichte, rechte wervelkolom, een gelijke stand van het bekken, gelijke hoogte van schouderbladen en correctie van het beenlengteverschil.

 

Hierdoor gaat het lichaam weer functioneren, zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Deze helingskracht werkt door in lichaam, ziel en geest. Deze helingswijze is wereldwijd uniek en hoeft slechts eenmaal gegeven te worden. Haar werking is duurzaam.

 

Maak nog vandaag een afspraak en ga spoedig opgericht en rechtop door het leven.

 

Annelies Nijman

Oud-Beijerland

Tel. 06-15127362

www.ways-of-healing.nl

www.geestelijke-oprichting.nl

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix