Sacred Places – 2 juni 2019 ITC Naarden met Kurt Leland

International Theosophical Centre – Besant Hall – Meentweg 9, 1411 GR Naarden

 

Kurt Leland is een internationale spreker van de TS, en komt uit Amerika. Deze dag bedienen we ons daarom van de Engelse taal.

 

Over de workshop over sacred places

Velen hebben ervaren welke invloed sacred places – geheiligde plaatsen – hebben op ons gemoed; kalmerend, vreedzaam, opbeurend. Misschien in een kerk, in de natuur of een oeroud pelgrimsoord. Op deze plekken is het alsof ziel en lichaam zich harmonischer tot elkaar gaan verhouden, en we voelen ons versterkt en geheeld.

In deze workshop over sacred places zullen we in een dag de uiterlijke zowel als de innerlijke karakteristieken van geheiligde plaatsen onderzoeken, en de energieën en wezens die ze onderhouden. We zullen ook leren hoe we onze eigen geheiligde plaatsen thuis kunnen inrichten, of op ons werk.

De theosofische leringen omtrent sacred places of geheiligde plaatsen en de wezens die daarbij betrokken zijn, bieden een nuttig sjabloon om de betreffende krachten te begrijpen en onszelf met deze krachten samen te stemmen.

 

Kurt Leland

Kurt Leland over sacred places.

Kurt Leland

De Theosofische helderziende Kurt Leland is een experimenteel onderzoeker van onze verhouding tot geheiligde plaatsen en hun kracht om ons te genezen en heel te maken. Hij heeft negen boeken gepubliceerd over onderwerpen als astrale projectie, het leven na de dood, de chakra’s, en de spirituele effecten van het componeren, uitvoeren en luisteren naar muziek. Kurt werkt momenteel aan een boek over het samenwerken met natuurgeesten en engelen.

 

Deze dag is een opmaat van een reeks programma’s die het Internationaal Theosofisch Centrum de komende twee jaar gaat aanbieden. De volgende dag – in de Nederlandse taal – zal zijn op 9 november 2019 over Rituelen en genezing. Houdt onze aankondigingen in de gaten op onze websites, social media en in onze nieuwsbrieven.

 

Inschrijven

Het is gewenst zich in te schrijven voor deze dag over sacred places. Doe dat per e-mail aan activities@itc-naarden.org, of per post naar ITC Seminar registratie, Valkeveenselaan 19, 1411 GT Naarden, of telefonisch 035-5417118

 

Programma workshop over sacred places

 

10:00 u Aankomst en koffie

10:30 u opening en lezing: Preceiving and Preserving Sacred Places

12:00 u Lunchpauze: Neem je eigen sandwiches mee!

13:00 u Lezing: Devas (Angels) and the co-creation of Sacred Space

14:30 u Angels of the Four Corners: A Practice

16:00 u Developing Unity Consciousness: a meditation

16:30 u Closing

 

Deelnamekosten workshop over sacred places:

TVN-leden    € 25

Niet-leden     € 35

 

Zie ook: http://www.itc-naarden.org/blog/?page_id=400#Sacred_Places_2019.

Foto: Glastonbury Tor, een van de sacred places.

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix