Lentevuurloop – Vanuit innerlijk vuur en persoonlijk leiderschap jouw dromen realiseren – 11 mei – Vorden

Stapsteen Lentevuurloop

In deze lentevuurloop met als thema “Groeien en Bloeien’ visualiseer jij jouw droom in een visionboard. Het maken van een visionboard is een krachtige oefening om je bewust te worden van waar je naar verlangt en waar je van droomt.

Daarna ga je onderzoeken en ontdekken welke van jouw kwaliteiten je mag gaan aanspreken om jouw droom ook daadwerkelijk te realiseren. Je krijgt inzicht in de archetypes die echt van nature bij jou passen en welke jou gaan helpen om jouw persoonlijk leiderschap te tonen. De eerste stap te zetten, de drempel over te gaan, innerlijke en uiterlijke draken en monsters te overwinnen en bondgenoten te verzamelen. Om uiteindelijk de schat te vinden, je reis tot een goed einde te brengen, jouw droom te realiseren.

Wanneer duidelijk is welke archetypische energie en kwaliteiten ervoor gaan zorgen dat jij jouw droom stevig in de wereld kan brengen en het leven kan leven dat jij graag wilt, ronden we deze workshopdag af met een vuurloop. Vuur staat al van oudsher symbool voor transformatie. Door deel te nemen aan de vuurloop, zet je met jouw innerlijke vuur dit transformerende proces krachtig in gang.

 

praktische informatie

  • Datum & Tijd: De workshop wordt gegeven op zaterdag 11 mei van 13.00 – 20.00 uur.
  • Locatie: Wijngoed Kranenburg, Kostedeweg 2, 7251 MZ Vorden.
  • Kosten: De kosten voor deze workshop bedragen 235,00 euro per persoon, inclusief koffie, thee, tapasbuffet en materialen (bedrag inclusief btw).

 

Meer informatie: www.stapsteencoaching.nl of www.vuurkrachtcoach.nl.

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix