Leer bewust bewegen en zijn met Qigong op Peloponnesus in Griekenland

Qigong in Griekenland

Leer bewust bewegen en zijn met Qigong tijdens een geheel verzorgd verblijf in een mooi hotel, direct aan het strand van Kantia, een rustig kustplaatsje op de Peloponnesus in Griekenland.

 

Iedereen die open staat om zich op een meditatieve, leuke en gezonde manier te ontspannen is van harte welkom. De workshop en oefenmomenten zijn zowel voor beginners als gevorderden. Van kop tot teen maken we ons hele lichaam zachtjes los, bewust van iedere spier, van ieder gewricht, van iedere gedachte, van iedere emotie…

 

Qigong is een eenvoudige, gemakkelijk te leren, maar zeer efficiënte Chinese bewegingsvorm, die bestaat uit een afwisseling van zachte (yin) en krachtige (yang) oefeningen. Er wordt geoefend op het strand, op ons dakterras, maar ook op andere bijzondere plekken!

 

De reis wordt georganiseerd door Miniati Reizen in Breda, die al 25 jaar creatieve workshop vakanties aanbiedt in Griekenland. U vliegt met Transavia naar Athene en door de eigen transferbus naar Kantia gebracht. Elke deelnemer beschikt over een eigen appartement met balkon met uitzicht op zee. Er worden vooral authentieke Griekse maaltijden geserveerd, ook veel vegetarische gerechten, en er kan met bepaalde dieetwensen rekening worden gehouden.

 

Gelijkertijd met de Qigong week worden er op ook andere workshops aangeboden: Beeldhouwen in steen, Schilderen &  tekenen en ook Keramiek & boetseren. U kunt ook kiezen voor het volgen van een van de workshops en meedoen aan de ochtend en middagsessies van Qigong.

 

Voor informatie en reserveringen kijk op www.griekenlandaanzee.nl

of bel Nick op 0624 850 114.

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix