Nieuw boek: ‘De verborgen Taak van de Goddelijke Moeder in de buitenste duisternis.’

Boek Johanna Kraus over de 'goddelijke moeder'

Als Hitler de halve wereld in chaos, angst en oorlog kan storten, dan is het ook mogelijk, dat ieder individueel mens het verschil kan uitmaken om het proces naar vrede in gang te zetten.

Boekcover

Boekcover

Johanna Kraus neemt u stap voor stap mee door de esoterisch geschiedenis van de mensheid en de Taak van de Goddelijke Moeder in de buitenste duisternis: de strijd van de goden, de strijd van Michael en de verstoting van Lucifer, het begin van de dualiteit, de komst van Jezus en de betekenis van zijn sterven aan het kruis, de laatste tweeduizend jaar, met aandacht voor Luther, de inquisitie, de Tweede Wereldoorlog, en de resterende vijfenzeventig jaar naar het keerpunt (het nulpunt) van balans en herstel, van gerechtigheid en vrede.

 

Johanna Kraus laat de vrucht zien van de weg van het doorleefde christendom in deze tijd van de evolutie van de mensheid als de voortzetting op het werk van Rudolf Steiner en CG Jung.

Het is een document, dat de toets van de komende eeuwen kan doorstaan. Het geeft uitzicht op de individuele en collectieve realisatie van liefde en vrede op aarde aan de hand van de Mariaverschijningen. Dit boek kan gezien worden als een persoonlijk geschenk van God voor ieder die dit leest.

 

Bestellen van het boek:

Het boek kan besteld worden door een emailbericht te sturen naar info@caeluminterra.nl, onder vermelding van het aantal en uw adresgegevens.

De prijs van het boek is € 21,00; de verzendkosten bedragen in Nederland € 4,50.

Na het overmaken van € 25,50 op IBAN NL 07 TRIO 0198 0064 97 t.n.v. Stichting Caelum in Terra, Schalkwijk, wordt het boek aan u toegezonden.

Meer informatie op website caeluminterra.nl.

 

Welkom op de boekpresentatie, 25 mei 2019, 13.00 uur in Conferentiecentrum Mennorode.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix