De weg naar je hart – De Vier Vragen van Byron Katie

Aake Heuvink werkt met de 4 vragen van Byron Katie

Ben je op zoek naar innerlijke rust? Wil je meer liefde en verbondenheid ervaren? Dan is The Work van Byron Katie iets voor jou!

 

Met de vier vragen van Byron Katie ga je ervaren dat er geen enkele situatie in ons leven is die niet vanuit innerlijke vrede en met een open, onbevreesd hart tegemoet kan worden getreden. Elke situatie is een bron van transformatie. De Vier Vragen laten al onze aangeboren kwaliteiten tot leven komen, en van daaruit beginnen we weer te leven en handelen vanuit verbondenheid, helderheid en authenticiteit.

 

Zoals Byron Katie zegt: “Verantwoordelijkheid nemen voor onze beperkende en stressvolle overtuigingen geeft ons de kracht om ze te veranderen. Ik laat ze niet los, ik bevraag ze. Dan laten ze mij los.”

 

Aake Heuvink werkt met de 4 vragen van Byron Katie

Aake Heuvink werkt met de 4 vragen van Byron Katie

De jaartrainingen, workshops en persoonlijke sessies bij Aafke Satyananda bieden een grote ondersteuning om de vier vragen op regelmatige basis in te zetten. Daarmee wordt de verbinding tussen hoofd en hart weer hersteld.

Werken in een groep kan het proces verdiepen, doordat je ervaringen met elkaar deelt en doordat je met en van elkaar leert. In een-op-een sessies kun je dieper ingaan op je eigen, hoogstpersoonlijke issues.

 

Aafke Satyananda Heuvink heeft de officiële tweejarige opleiding bij Byron Katie doorlopen en is sinds 2013 door haar persoonlijk gecertificeerd.

 

Ze biedt jaartrainingen, workshops en persoonlijke sessies aan in haar eigen praktijkruimte in Amsterdam, en ook via Skype of Zoom of de telefoon.

 

 

Meer info: www.living-heart.nl

0621870535

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix