Spirituele Reis Mystiek Egypte – 10 tm 19 oktober

Egypte reis

Ga je met me mee naar de mystieke sfeer van het oude Egypte? Elke steen, hiëroglief, zandkorrel en het stromende water van de Nijl is nog geladen met deze oeroude energie. Ervaar Egypte met al je zintuigen en intuïtie.

 

Vanuit een open hart bezoeken we de speciale krachtplekken en op elke plek waar we komen zal jij ‘intunen’ op de trilling die voor jou bestemd is, het zal je inzichten geven, stukken naar boven halen die weer gezien mogen worden en getransformeerd worden.

 

Dagelijks mediteren we bij de krachtplekken of tempels die we gaan bezoeken Er is ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en transformaties. Je ontvangt twee initiaties:  contact met je Ka lichaam en je Sahu. Al varend op de Nijl geven we deze oeroude leven gevende rivier onze blessing met een waterceremonie.

 

In 10 dagen reizen we van de Grote Piramide van Gizeh en de Sfinx, naar Sakkara met de healingnissen bij de Piramide van Djoser en de immens grote sarcofagen in het Serapeum, naar Tuna El Gebel: het gebied van de hogepriester van Thoth, naar Tell El Marna: het centrum van de Zonnecultus: Aton van farao Achnaton, via Abydos met de Flower of Life naar Luxor waar we o.a. de tempel van Hapsetjoet en de tempel van Luxor bezoeken.

 

Ben je ‘aangeraakt’ door deze reis door het oude Egypte? Kijk dan op mijn website: www.yoena.nl/egyptereis voor meer informatie en contact. Ik verwelkom je graag! Els

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix