Vision Quest natuurretraite op Terschelling 23 t/m 31 augustus

vision quest terschelling

Verlang je er naar om werkelijk thuis te komen bij jezelf? Je vrij te voelen om je eigen waarheid te leven? In de natuur kun je je authentieke kracht terugvinden en kan je een nieuwe richting voor je levenspad worden getoond.
Als jij dit verlangen voelt ben je hartelijk welkom om deel te nemen aan de Vision Quest. Na een gedegen voorbereiding breng je vier dagen en vier nachten door in de natuur. Alleen met jezelf, de dieren, de planten, het zand, de wind, de zon en de sterren. Je wordt ondersteund door ervaren begeleiders.

Meer informatie vind je op www.visionquestnatuurretraite.com.

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix