Unieke jaartraining Vrije Zelfexpressie

Zelfexpressie Erica Murali

 Stembevrijding, dansbevrijding, vrije en verbindende communicatie, non-dualiteit. 

‘En zoals alles in dit universum is het heel eenvoudig 

En is het muziek.
Vind het lied in je hart
en zing het!’ 

 

Deze jaartraining Vrije Zelfexpressie belooft jou geen beter leven, hoewel je leven zeker beter zal worden. Het belooft jou geen geluk hoewel je zeker vreugde zult vinden. Deze jaartraining Vrije Zelfexpressie belooft jou de vrijheid en de vreugde die je zelf bént. Ze biedt jou een beproefd pad om het lied van jouw ware Zelf te horen en tot expressie te brengen.

Bevrijd jouw denken, bevrijd jouw stem, bevrijd jouw lichaam en word een instrument van de liefde die je in wezen bent.

 

 

Deze training in zelfexpressie heeft me ongelofelijk veel gebracht aan ruimte, vrijheid, liefde, verbondenheid, trouw zijn aan mezelf en voluit durven leven. Ik volg nu de weg van mijn hart en ik voel me diep dankbaar met de prachtige rijke begeleiding die ik heb mogen ontvangen. (Lila) 

 

Zelfexpressie Erica Murali

Vrije Zelfexpressie met Erica Murali

De reis Vrije Zelfexpressie gaat via acht fasen, in vijf weekenden en drie dagen, die ieder een aspect van onze innerlijke wereld vrijmaken. Via stembevrijding, vrije dansexpressie, zelfonderzoek, psychologisch en emotioneel bewustwordingswerk, lichaamswerk, meditatie en vrije en verbindende communicatie vinden wij onze weg naar binnen en van daaruit weer naar buiten in vrije Zelfexpressie. Afhankelijk van de inschrijving start de cursus op 25 oktober.

Erica Nap heeft ruim 15 jaar ervaring in het geven van workshops, trainingen en individuele begeleiding en is geliefd vanwege haar toewijding, integriteit, haar humor en haar liefdevolle en uitnodigende aanwezigheid.

Info 06-25190859, www.ericanap.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix