3e Heart to Heart Festival in Bussum op 1 september

Boeddhaface Heart to heart festival

Aan het 3e Heart to Heart Festival geven Tijn Touber, Juno Burger en Dorien van Nieukerken  kleur in Heart House in Bussum.

 

Op zondag 1 september 2019 vindt het derde Heart to Heart Festival plaats in Heart House Bussum. Vier zalen worden ieder uur gevuld met onder andere yoga, workshops en mini masterclasses met sprekers waaronder Tijn Touber en Juno Burger. Naast het rijke programma is er gelegenheid voor o.a. massages, speed coaching, een live painting performance en festivalcateraar Holy Basil verzorgt de gezonde snacks.

 

Sinds drie jaar is het Heart to Heart Centrum voor yoga en inspiratie gevestigd in het statige Heart House aan de Huizerweg in Bussum. Traditiegetrouw organiseert Heart to Heart jaarlijks het Heart to Heart Festival op het gebied van yoga, groei en ontwikkeling. “Het programma is zo rijk,” vertelt eigenaresse Dorien van Nieukerken; “je zou er bijna keuzestress van krijgen!” Dit jaar is het Heart to Heart Festival zowel voor de beginner toegankelijk als voor degene die verder gevorderd zijn op het gebied van yoga of persoonlijke/spirituele ontwikkeling.

 

De dag start met een openingsritueel door Dorien van Nieukerken, waarna iedereen zijn of haar eigen programma kan samenstellen. Diverse yogalessen, waaronder Hatha en Vinyasa Yoga en Yoga Nidra worden aangevuld met Mindfulness, ademwerk en TRE (Tension Release Exercises). In de grote zaal vinden diverse workshops plaats als Sacred Geometry en Energy Awareness en een mini masterclass Enneagram. Tibetaans kunstenaar Tashi Norbu is aanwezig met live painting performance en dag wordt afgesloten met een Cacao Ceremonie en aansluitend een feest met dj Mac.

 

Buiten de zalen is er een bazaar met kraampjes met (yoga)kleding, van YogaSway, de Gooische Fashion Outlet en SuperCashmere en een smoothies-stand van GreenYourself. Na een bruisende dag ga je naar huis met veel inspiratie en een goedgevulde goodiebag.

 

Kaarten voor het Heart to Heart Festival zijn nu met korting verkrijgbaar voor €39, na 1 augustus voor €49 op www.hearttoheart.nl.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix